esraMom1 [silindi] Yaaa ama nasıl sevinmiştim güzel bir ters köşe yaptınız🥺daha çok küçükmüş zamanı geldiğinde sağlıkla al kucağına canım😇
Oziozi Mom084 ne guzel ☺️ Sagsaglım alalım kucagımıza ınsallah 🌸 bu haftadan sonra bırden buyumeye gecıomus bebekler mınnak karnım buyudu baya
esraMom1 [silindi] @Sermec27 kızlar ya kızmayın ama ikinizi sürekli karıştırıyorum🙈profilleriniz de yorumlarınız da hep aynı sürekli karıştırıştırıyoeım ya🥺
Sermec27 esraMom1 olabilir canım arkadaşla yaşadıklarımız aynı profil resmi de siyah olunca karıştırman normal 🥰
Sermec27 [silindi] canım arkadasım benim keşke aynı sehirlerde olsaydık aynı sehri bırak aynı ülkede bile değiliz olsun gönüllerimiz bir 🥰❤️
NilayRuya [silindi] Rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısı 🤲 melek olan bebeğinizin ömrünü Rabbim yeni doğacak bebeğinize nasip etsin uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah ♥️
[silindi] Sermec27 ❤️❤️❤️❤️Ahhh keşkeee keşkeeeee bizler acılı anneler birbirimizi iyi ediyoruz beni iyi eden arkadaşlarımdan biri de sendin Seray Allah razı olsun hakkını helal et kuzum ❤️❤️