[silindi] Şaka şaka 🙈🙈🙈 daha 27 haftalığız bu günleri görmeyi yaşatsın bizlere Allahım 🤲🤲🤲 maksat muhabbet olsun 🌸🌸🌸🐾🐾🐾
Oziozi [silindi] daha erken bızde 25 haftalıgız ama bu haftadan sonra yaklasıos dıye heycan sarıo benı
[silindi] Busbus58 🙈🙈🙈 Canım sıkılıyor muhabbet edelim diye dedim ayy yok erkenden gelmesin bebeklerimiz
[silindi] Busbus58 hee sen bir yavrunu sağlıkla al kucağına sırasıyla arkandan biz gelelim bacım ❤️❤️
[silindi] Gozde2625 yaa maşalllaaaahhhhhh maşalllah ömrü uzun olsun inşallah ❤️❤️Darısı bize artık sağ selamet 🤲🤲
Suzey Gozde2625 annelik duygusu nsl bi duygu cok tereddütlerim var acaba iyi bi anne olabilicekmiyim yetecekmiyim diye inş hersey güzel olucak diye umuyorum😍😍🤲🏻
[silindi] Oziozi beni de vallahi günler bir an önce geçsin kavuşalım yavrularımıza kokusunu çekelim içimize ohhhhhh deyip daha sıkı tutunalım hayata ❤️❤️🤲🤲🤲
Gozde2625 Suzey harika bir duygu onu görünce tüm kaygılarınız bitecek merak etmeyin benim de vardı kucağıma alınca hepsi bitti😇
Sermec27 [silindi] ayy Zeynep senln profil resmini gördüm korktum blr an erken mi geliyor diye bacım yapma böyle şeyler 🥰rabbim inşallah bir gün bize de böyle post açmayı nasip etsin inşallah 🤲
[silindi] Sermec27 🙈🙈🙈 heves ettim bir yazayım dedim hem de muhabbet ederiz dedim kuzum ❤️❤️❤️İnşallah bacım inşallah bizler de sırasıyla açacağız inşallah her şey çok daha güzel olacak inşallah ❤️❤️