fethiyeli48-48 Nesli1616 oldu iç bayılması böyle sanki oruçluymuşum gibi sabahları içim bayılıyor . Kasıklarım agrıyor halsizlik ve bel agrısı
Nesli1616 fethiyeli48-48 fethiyeli48-48 ederim tabiki☘️ Bisey rica edebilirmiyim elinizde ovulasyon testinz varmı
Busgktp Nesli1616 ben adetimin geçmesini bekleyememiştim o yüzden adetime 5 gün vardı normal test yapıp öğrenmiştim 😀 darısı size inşallah 🤲🏻
melzey Nesli1616 ben erken testle reglime 5 gün kala öğrenmiştim. Çok silik çıkmıştı çizgi. Şuan 24 haftalık 🤭😊
fethiyeli48-48 Nesli1616 malesef kuzum ben 5 Li aldım malesef tam geldi bitti post olarak yaz istersen elinde olan vardır belki
EsrSvm Nesli1616 Yumurtlamadan 14 gün sonra canım.Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşaallah.
Nesli1616 EsrSvm kürtaj oldugum gebelikde 12. Gün çıkmıştı testte bi ümit yaptm bakalm hayırlısı artk
Bosluk Nesli1616 Adet tarihiniz geçtikten bir hafta sonra yapmanız daha iyi olur. Çünkü ben hemen yaptığımda çıkmamıştı.
Ayserose1001 Bosluk belirtiniz var mıydı benim de adetimden iki gün önce beta hcg 0.100 çıktı sizce yükselme olabilir mi? 😞
Bosluk Bfduam Herhangi belirtim olmadı. Adetim geçeli 2 3 gün olmuştu negatif çıktı. Bir hafta sonra denediğimde pozitif çıktı.
Bfduam Bosluk adetten 3 gün sonra bile negatiften, sonra tekrar yapma gereği duymuşsunuz. Hani genelde adet geçince yoksa yoktur deriz ya, tekrar sizi test yapmaya iten his neydi, farklı bi belirti vs mi? Hayırlı olsun yavrunuz bu arada.
Momcans Nesli1616 benim gebeligim planli gebelikti o yuzden doktoruma ne zaman gebelik testi yapmam gerektigini de sormustum.Doktorum yanlis bilgilere bosa umitlenmemek amaciyla adetimin tam 1 hafta gecikmesinin ardindan sabah uyanir uyanmaz ilk idrarla test yapmam gerektigini soylemisti .