Bfduam Bosluk adetten 3 gün sonra bile negatiften, sonra tekrar yapma gereği duymuşsunuz. Hani genelde adet geçince yoksa yoktur deriz ya, tekrar sizi test yapmaya iten his neydi, farklı bi belirti vs mi? Hayırlı olsun yavrunuz bu arada.
Dilarasoydan Neslibt72 benim adete 4 gün kala cikmadi kan da ve idrarda da 2 gün kala her ikisinde de cikti beta 61 di ❤
Ayserose1001 Bosluk belirtiniz var mıydı benim de adetimden iki gün önce beta hcg 0.100 çıktı sizce yükselme olabilir mi? 😞
Bosluk Ayserose1001 adet tarihim geçmeden yaptım çıkmadı, geçeli 2 3 gün oldu gene çıkmadı bir hafta felan geçince pozitif çıktı
Ayserose1001 Bosluk benimde umut var yani canım öyle mi çünkü adete 4 gün kala erken gebelik testi çook silik ama zorla gördüğüm bir çizgiydi bugün adet günüm yine erken gebelik testi mi yapmalıyım yoksa normal mi yapsam canım 🙄♥️ Cevabın için çok sağol kuzucum
Ayserose1001 Bosluk bide canım şu an sol kasığımda sağ kasığıma göre hafif çıkıntı var eşimde baktı oda farketti sence olabilir mi böyle bişey
Dilarasoydan Nesli1616 reglime 4 gün kala testte ve kanda cikmadi 2 gun kala her ikisinde de cikti 🌸 rabbim size de nasip etsin benim de yumurtlama adetin peşindeydi kac gune tekamül ediyor bilmiyorum ❤
Neslibt72 Dilarasoydan bugünde yapmadan sabrettim ama bakalım yarın sabah yaparkm belki dayanamicam 😂