AycanYavuz sanırım bir patlama olucak gibi görünüyo 🙈😀😀
Kız bebek için isim önerisi??
Icot Yade olabilir yad etmek hatırlatmak anlamında
Icot ben cinsiyetini bilmiyorum canım ancak kız olursa İlkim Elizan koymayı düşünüyorum. İlkim ilk evladım olduğu için Elizan ‘ ın anlamı da uzaktan duyulan Ezan sesi demek. Belki fikir olur sanada ☺☺
GlahBilgiliPelit iki isim çocuklar için çok eziyet oluyor. Bende eşimde iki isimli insanlarız hiç sevmiyoruz bu durumu😬 o yüzden tek ism daha iyi olur bnce. Elizan tek başına daha güzel.. naçizhane tavsiye
Lavin , Duru , İdil , Asel 😇
- Düzenlendi
Biz daha cinsiyetini ogrenemedik ama kızımız olursa adını Meryem koymaya karar verdik😁
GlahBilgiliPelit çok güzeeel 😊 Elizan çok beğendim teşekkür ederim. Umarım eşim de beğenir bir bakalım soracağım 😊 kesin bir şey bulur buna da. Bir türlü hemfikir olamıyoruz.
lkayRazgatLolu Evet ben de tek isim düşünüyorum 😊
Kızımın adı Zeynep Beril. Bu bebeğimde kız daha kararsızız. Ahsen, Aslıhan ve Irmak var aklımızda.
Biz oğlumuzu bekliyoruz👼🏼🐣🤗 ama kız olsaydı Alya koyardım heralde çok beğeniyorum be pek kimsede de yok
Merhaba hanımlar,kız ismi olarak önerim esila,ahsen,nehir,alya isimleri çok güzel düşünebilirsiniz 🙂
Ya ben lidya ya da lila düşünüorum. Ama lidyanın bi sitede ilk hristyan kadın anlamı var bunu arastırdım pek bılgı bulamadım ama yine de içime kurt düştü. Anlamı guzel olsun istiyorum ya da en azından kötü olmasın😊Ama sanırım lila daha sıkıntısız bı isim..
Sonunda benden başka beğenen oldu şükür😂😂
Mila
Şura
Nevra
Icot o isimle çagırmaya başladıysa tamam bittti o iş 😀😀😀😀 yanına bişey koyablirsin blki 🙈🙈🙈🙈🙈