AycanYavuz Pinaryyim ben buldum ipeği çok güzel dedi galiba Yen'i nesil isimlere göre daha aşina o yüzden 😂 Telafuz net 😄😄
Pinaryyim AycanYavuz bnde isimleri okurken ipege bi sıcak baktı vazgeçtim sonra bn başka bulucam dedim arıyorum şuan daha blli degil cinsiyeti ama sanki kız gibi gliyo bana 😀
GlahBilgiliPelit Icot ben cinsiyetini bilmiyorum canım ancak kız olursa İlkim Elizan koymayı düşünüyorum. İlkim ilk evladım olduğu için Elizan ‘ ın anlamı da uzaktan duyulan Ezan sesi demek. Belki fikir olur sanada ☺☺
lkayRazgatLolu GlahBilgiliPelit iki isim çocuklar için çok eziyet oluyor. Bende eşimde iki isimli insanlarız hiç sevmiyoruz bu durumu😬 o yüzden tek ism daha iyi olur bnce. Elizan tek başına daha güzel.. naçizhane tavsiye
Icot GlahBilgiliPelit çok güzeeel 😊 Elizan çok beğendim teşekkür ederim. Umarım eşim de beğenir bir bakalım soracağım 😊 kesin bir şey bulur buna da. Bir türlü hemfikir olamıyoruz.
Icot Deris Asel de hoşuma gidiyor. Hatta İlgi de 😊 Eşime bir türlü isim beğendiremiyorum. Benim adım da Işılay bazen şeytan diyor kızının adını da Işıl koy arama isim fln ama... 😁😁😁
Pinaryyim Icot o isimle çagırmaya başladıysa tamam bittti o iş 😀😀😀😀 yanına bişey koyablirsin blki 🙈🙈🙈🙈🙈
GlsmSomer Kızımın adı Zeynep Beril. Bu bebeğimde kız daha kararsızız. Ahsen, Aslıhan ve Irmak var aklımızda.
PrensAnnesi Biz oğlumuzu bekliyoruz👼🏼🐣🤗 ama kız olsaydı Alya koyardım heralde çok beğeniyorum be pek kimsede de yok
YelizAlkan Merhaba hanımlar,kız ismi olarak önerim esila,ahsen,nehir,alya isimleri çok güzel düşünebilirsiniz 🙂