AycanYavuz Pinaryyim ben buldum ipeği çok güzel dedi galiba Yen'i nesil isimlere göre daha aşina o yüzden 😂 Telafuz net 😄😄
Pinaryyim AycanYavuz bnde isimleri okurken ipege bi sıcak baktı vazgeçtim sonra bn başka bulucam dedim arıyorum şuan daha blli degil cinsiyeti ama sanki kız gibi gliyo bana 😀
GlahBilgiliPelit Icot ben cinsiyetini bilmiyorum canım ancak kız olursa İlkim Elizan koymayı düşünüyorum. İlkim ilk evladım olduğu için Elizan ‘ ın anlamı da uzaktan duyulan Ezan sesi demek. Belki fikir olur sanada ☺☺
lkayRazgatLolu GlahBilgiliPelit iki isim çocuklar için çok eziyet oluyor. Bende eşimde iki isimli insanlarız hiç sevmiyoruz bu durumu😬 o yüzden tek ism daha iyi olur bnce. Elizan tek başına daha güzel.. naçizhane tavsiye
Icot GlahBilgiliPelit çok güzeeel 😊 Elizan çok beğendim teşekkür ederim. Umarım eşim de beğenir bir bakalım soracağım 😊 kesin bir şey bulur buna da. Bir türlü hemfikir olamıyoruz.
Icot Deris Asel de hoşuma gidiyor. Hatta İlgi de 😊 Eşime bir türlü isim beğendiremiyorum. Benim adım da Işılay bazen şeytan diyor kızının adını da Işıl koy arama isim fln ama... 😁😁😁
Pinaryyim Icot o isimle çagırmaya başladıysa tamam bittti o iş 😀😀😀😀 yanına bişey koyablirsin blki 🙈🙈🙈🙈🙈
GlsmSomer Kızımın adı Zeynep Beril. Bu bebeğimde kız daha kararsızız. Ahsen, Aslıhan ve Irmak var aklımızda.
PrensAnnesi Biz oğlumuzu bekliyoruz👼🏼🐣🤗 ama kız olsaydı Alya koyardım heralde çok beğeniyorum be pek kimsede de yok
YelizAlkan Merhaba hanımlar,kız ismi olarak önerim esila,ahsen,nehir,alya isimleri çok güzel düşünebilirsiniz 🙂
Elifece Icot birebir aynı isimleri düşünmüşüz derin İpek defne şimdilik aklımıza gelenler ama pek içime sinmedi üçüde
Icot Elifece Enzel i de beğendim Kur’an da geçiyor hem manası hem telaffuzu güzel ama yine tamamdır diyemedik 😦
Srknsmg Ya ben lidya ya da lila düşünüorum. Ama lidyanın bi sitede ilk hristyan kadın anlamı var bunu arastırdım pek bılgı bulamadım ama yine de içime kurt düştü. Anlamı guzel olsun istiyorum ya da en azından kötü olmasın😊Ama sanırım lila daha sıkıntısız bı isim..