Yelizimmmm3447 Bittercikolata herkez ister çocuğu için en güzelini canını sıkma al kullan canım başla şimdiden 🙏
Han-003 Bittercikolata 12. Haftama kadar folik asit aldım 17.haftam da doktor regenesis balık hapını yazdı geç değil sizin için de
Tcrblianne Bittercikolata canım ben kullanıyorum hemen hemen bende o haftalarda kullanmaya başlamıştım şimdi 33. haftadayım hala da kullanıyorum doktorum bebeğin kilosunu söylemiyor şehir hastanesine gidiyorum haftasıyla uyumla diyor sadece ama ben 6 kilo aldım toplamda 🙈☺️
Hanz Bittercikolata bende 3. Aydan az bir sürede kullanmaya başladım canım ve gayet guzel bir ilac balik yağı kokusu falan gelmiyor gayet iyi 36. Haftama kadar içtim bende hic kilo alimi yapmadı fakat demir kan balik yağı falan icince karaciğer enzimlerim yuksek çıktı bir sure biraktim tekrar devam ettim kişiden kişiye değişiyor bu tabi
Aleynabardak Bittercikolata ilk gebeligimde kullandim cok iyi geldi bana bir enerji uzamayan saclarim bile belime kadar uzatti cok memnundum . Folik asiti kesip bugun gectim . Esim ecz iyi bir hap . Kuskunux olmasin
Tcrblianne Bittercikolata ilk gebeliğimde de 12 kilo almıştım 4 kilosu oğlumdu 😇 bunda az aldım oğlumun peşinde koşuşturmaktan🤭
Hanz Bittercikolata ben başladım bulantılarım oldu sonra bıraktım prilam diye bir hap kullanınca bana çok iyi geldi devam ettim sonra
[silindi] Bittercikolata ben cok memnunum 12 haftada vrdi bana doktor doguma kadar içecekmişim dvit kullanıyorum demir hapı kullanıyorum bana öyle çok kilo yaptı diyeceğim bişey yapmadı ama bebeğin kilosu hep önden gidiyor ona yaradı belkide bu hap çok iyi sadece omega 3 degil Bi sürü vitamin var içinde bence decaviti bırak sen o da vitamin ilacı sanırım
kucuktosbik27 Bittercikolata unutmuştur bana multi vitaminle magnezyum vermişti multi vitamin bitince balıkyağıyla kullan dedi dedim balık yağı vermedinizki 😅 22. Haftadan sonra kullandım balık yağını halada kullanıyorum 26 olduk
Ssngl Kızlar ben 20+2 günlükken 2 haftadır aynı anda decavit gynoferon omega3 hapı ve kemik ağrılarım kramplarım çok olduğu için de kalsiyum takviyesi aldım sıkıntı olur mu acaba
Bittercikolata Ssngl hepsi aynı gün ağır gelir bence doktor bana decavitle omegayi aynı gün kullanma ağır gelir dedi