Bittercikolata Ssngl hepsi aynı gün ağır gelir bence doktor bana decavitle omegayi aynı gün kullanma ağır gelir dedi
Tcrblianne Bittercikolata ilk gebeliğimde de 12 kilo almıştım 4 kilosu oğlumdu 😇 bunda az aldım oğlumun peşinde koşuşturmaktan🤭
berraninannesi Bittercikolata bende kullanıyorum doğuma kadar kullan dedi doktor zararı olmadı çok şükür
Bus61 Tugce7798 gyneforon verdi canim ama kabızlık yapiyo biraz zorlanıyorum ben kayısı falan yemeye çalışıyorum sende öyle yap incir kayısı
Mom97 Bittercikolata olur mu çok iyi bir marka ilk hamileliğimde hep onu içtim ama şimdiki doktorum OCEAN MUMMY verdi bu nasıl bilmiyorum 😕
Mom97 Bittercikolata diofol içiyodum o bitmedi 10 gün daha kaldı önce onu bitir sonra ocean mummye başla dedi o yüzden 14. Haftamda başlamış olacagım.
Mervee26 Bittercikolata ben de kullanıyorum. Ben değil bebeğim kilo alıyor maşallah. Yalnız size tavsiyem hapı ağzınızda kırmayın sakın. Ağzınıza çiğ balık tadı doluyor. Bir kere kırdım bir daha yapmam aynı hatayı 🤦🏻♀️
Bittercikolata Mervee26 ben zaten küçük yaştan beri ara ara balık yağı kullanıyorum biliyorum o ağızda patlatma durumunu iğrenç 🤮😂😂