Gamze0502 Bittercikolata cok takılma bnce cünkü ilk üç ay zaten bebek anneden besleniyr snrada 13. Haftada folik asidi bırakınca doktorum yazmıştı bna ama ben ikiz gebe olduğum için her trlü vücudun ihtiyacı olcaktı sonucta senin bebrğinin grlişimi kilosu iyi olabilir o yzden kullan dememiş olabilir. Ben kız kardeşimde hamile o kndsi sorduğu halde doktor kullanmana gerek yok bebeğim gelişimi kilosu iyi demişti. Yani gec değil kullanmaya başla faydasını görürsün. Bu arada bende kullanıyorum aynı ilacı gayet memnunum🥰
Tugce7798 19 haftamdayim ben hic decavitide kullanamadm . Doktora danismama gerek varmi acaba kendim alsam eczaneden olur mu
paradiseeeeee Bittercikolata bende kullanıyorum doktorum 3.4 tane yazdı benim bunu aldım hepsinin içeriği aynı diye hem doktor hem eczaneci söyledi
Bittercikolata paradiseeeeee banada 2 tane ayrı yazmışlar eczacı bunu önerdi aldım ama geç kaldım galiba
Kimkibu Bittercikolata regenesis max zaten aynı zamanda multivitamin bende kullanıyrıum onu 15. Haftandan beri içinde balık yağı magnezyum ve ceşitli vitaminler var
paradiseeeeee Bittercikolata 26.6 dayım doktor decavit bırak artık balık yağına geçelim dedi bana da bunu verdi hepsinin içerikleri aynı dedi bi kaç tane balık yağı yazdı eczane de hangisi varsa onu al dedi bende bunu aldım
Bus61 Bana doktorum hamile kalmadan önce vermişti şuan 14, 2 halen kullanıyorum çünkü balık yiyemiyorum bebeğimde suanlik iyi çok dukur
Tugce7798 Bus61 Yo alakasi yok hic kusmam kabizligim agrim falan olmuyor bebeginde gelisimi gayet iyi . Ama bik yagini kullancm kilo alimi icn bebegin cok sukur iyi ama yinede kullanmak istiyorum
Bus61 Tugce7798 vallahi ben icemedim doktora söyledim kapsül olanindan yazicak kan ilacı yapiyo kabızlık canim decaviti çok kullanmadim
Bus61 Tugce7798 gyneforon verdi canim ama kabızlık yapiyo biraz zorlanıyorum ben kayısı falan yemeye çalışıyorum sende öyle yap incir kayısı