Yelizimmmm3447 Bittercikolata 3 aydan sonra başladım bende olsun al kullan şimdiden sonrası için yarasın inş bebişe
Yelizimmmm3447 Bittercikolata gelişiminde sıkıntı yoksa problem yok demektir bazı doktorlar ilaç kullandırmaz li bizim annelerimizde hiç kullanmamış aslında gayette zekamız yerinde😊
Bittercikolata Yelizimmmm3447 ya tabiki öyle ama ne biliyim herşey en güzeli en iyisi olsun diye insan tedirgin oluyor 😊
Yelizimmmm3447 Bittercikolata herkez ister çocuğu için en güzelini canını sıkma al kullan canım başla şimdiden 🙏
Dilanbozkurt Bittercikolata ben 36. Haftadayım canım her ay başka bir balık yağı kullandım bebeğim bir hafta önde. Şu an da dediğin balık yağını kullanıyorum. Memnunum
ysmn_kck17 Bittercikolata Folikasit kullanımını bıraktıktan sonra banada doktorum regenesismax i yazdı doğuma kadar kullanabilirsin dedi . İnternette okuduğumda emziren annelerin bile kullandığını gordum . Şuan devitt 3 le birlikte tüketiyorum .
Eegurefeoglu Bittercikolata benim doktorum da söylemedi ben sormuştum ama ihtiyacın yok şuan dedi kan tahlillerine göre falan zaten ihtiyacın olsa verirdi gereksiz yükleme yapmak da çok faydalı değildir belki
Eegurefeoglu Bittercikolata tabii herhangi bir vitamin değeriniz b12 vs düşük çıkarsa ona göre veriyor doktor her şeyin fazlası zarar değerleriniz normal olduğu için vermemiştir
didemturn Bittercikolata evet aynı gün içerisinde hem d vitamini hemde balık yağı alıyorum. Coledan d ve regenesis max
Bulutsevdasi Bittercikolata başladığın ayın önemi yok. Decavit kullanıyormuşsun zaten. İkiside vitamin içerikli . Regenesis sade olanida var oda decavit yerine geçiyor. Omegalisi balık yemediğin için vermiş
Bulutsevdasi Bittercikolata ben hiç kullanmadım. Balık yemeye çalışıyorum. Yani balık yağının zamanı yok. Sen şimdi başlamış olsan bile geç kalmış olmuyorsun.