Hilalakar Semabahri seni çok iyi anlıyorum canım ya evimde pijamamla gezmek öğlene kadar uyumak istiyorum 😒🤦🏻♀️
Semabahri Hilalakar gerçekten öyle ya aynı evde oturmayalim diye altli ustlu yaptık yine rahatsız edici oluyo hiç rahat degilim hergün ayrı ayrı giyinmek zorunda kalıyorum istediğim gibi dolasicagima😵
lleylaa Ben de patliyorum evde, ailem yanımda değil, kayınvalidem de, eşim desem zaten akşam geliyor. Günler geçmiyor11+6
zlemAtAcar Bende eşim bazı Zaman'lar geceleri çalıştığı için kayınvalideme geliyorum. Onda kalıyorum. Daha keyifli 🤗 Gayet pijamalarla gezebiliyorum. 😂 Hatta bir koltukta ben bir koltukta kayınvalidem tv keyfi her akşam. Tabi bende iki kayınvalide var. Diğeride bizimle oturuyor tontiş 😍
Bhr34 Burcuk iyiymiş canm en azından yalnız kalmamış olursun valla insan yanında birini arıyor yoksa evde zaman geçmiyor yalnızken
TugbaKE Bhr34 benim evime çok yakın ama uğraş istedikten sonra evdede yapabilirsiniz malzemeyide internetten temin edebilirsiniz bn isimli emzik zincirini bile kendim yapacağım☺