BetulDuru12 Beyzan Sağlıklı uzun mutlu yaşları olsun ozaman ☺️🥰 Diğer oğluşunuzuda sağlıklıca kucağınıza alın inşallah
BetulDuru12 Yeppudaa Ne güzel benim hep hayalim ilk çocuğumun kız olmasıydı eşimle hayal kurardık hep Rabbim nasip etti şimdide oğlum olursa tadından yenmez ama kızım olursada üzülmem tabiki evlat evlattır Rabbim sizede gönlünüzdekini nasip etsin inşallah ☺️
Yeppudaa BetulDuru12 amin inşallah .kız erkek farketmez çok merak ediyorum .her cinsiyet postlarina bakarım 🌺🥰
BetulDuru12 Seymaa81 Sağlıkla kucağınıza Alın inşallah ne hissediyorsunuz cinsiyeti genelde anneler hislerinde yanılmıyorlar
Zeynep_ayaz BetulDuru12 2 bucuk yasinda oğlum var 16 haftalik hamileyim doktor yuzde 90 kiz dedi hadi insallah diyorum prensimin yanina prenses cok guzel olur 🤲🥰🌸
ilgin22 BetulDuru12 benimde 1 kızım var haftaya bugün 1 yaşına girecek ve 25+5 haftalık hamileyim bir kızım daha olucak nasıl olucak bilmiyorum 🙄
BetulDuru12 ilgin22 Kız çocukları da başka oluyor ama kim ne derse desin ☺️Sağlıkla kucağına al canım yolun uzun kısmı bitmiş sayılır ☺️
Seymaa81 Oğlumda hep erkek hissetmiştim ama şu an bişi hissedemiyorum sağlıklı olsun ama kız olsun isterim 😊🥰
BetulDuru12 Seymaa81 Bende kızımda hissetmiştim yanılmadım bakalım bundada erkek hissediyorum bakalım ne olacak Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin ☺️
ilgin22 BetulDuru12 aynen bitti sayılır tek korkum doğuma gidince kızım bensiz durur mu … çevremde hiç hemen hamile kalan biri yok ve emerek uyuyor yeni yeni mamaya başladık sütüm yetmeyince artık bakalım nolucak 🤔
Kadze BetulDuru12 benmde iki.yasinda kızım var şuan 15+2 hamileyim bende öğrenemedim henüz ve diğer kontrolüm 18.haftada🤦 nasıl vakit geçicek bilmiyorum
BetulDuru12 Kadze valla benimde daha üç hafta var muayneme bende nasıl geçer bu üç hafta bilmiyorum ☺️İkinci gebelikte olsa sabırsız oluyor insan
ATC BetulDuru12 2 yaşını doldurdu oğlum şimdi 6 haftalık hamileyim perşembe günü kalp atışını duymaya gidicem inşAllah duyulur bende ikiz istiyorum bi kız bi oğlan Allah hayırlısı nasip etsin sağlıklı olsun yeter tabi herkesin gönlünden geçen vardır ❤️
Meleksimsek Benimde 8 aylık oğlum var şuan 5 haftalık hamileyim içimde kız hissi var bakalım hayırlısı olsun😊