Meleksimsek BetulDuru12 Evet korunmadığım için bidaha kaldım çok erken oldu ama nasip ne diyeyim hazır uykusuz gecelere alışmışken bunuda aradan çıkarırım😂
Neslihanbew BetulDuru12 benimde bir kızım var 14 aylık 14 haftalık hamileyim bende bilmiyorum henüz cinsiyeti :)
Ebru24 BetulDuru12 2 inciye hamileyim canım 1 buçuk yaşında bi prensesim var şuan 18 hftlığız çok şükür 3 gün önce cinsiyetimiz öğrendik bi tane daha kızım olucak %90 dedi doktorum nasip olursa 16 temmuzda doğumum var❤️🤩
BetulDuru12 Ebru24 Sağlıkla kabuş inşallah canım bebeğine bi an önce kavuşmak istiyor insan bebişine ☺️
2melek_annesii BetulDuru12 10 bucuk aylık oglum var 11 haftalık hamileyim inşallah bende kızım olsun istiyorum 😊
Alyamm_ BetulDuru12 Kızım 26 aylık 21 haftalık hamileyim oğlum olacak. Çok şükür her iki duyguyuda tadacağım. 🙏🏻💕
ilgin22 BetulDuru12 aynen bitti sayılır tek korkum doğuma gidince kızım bensiz durur mu … çevremde hiç hemen hamile kalan biri yok ve emerek uyuyor yeni yeni mamaya başladık sütüm yetmeyince artık bakalım nolucak 🤔
BetulDuru12 ilgin22 yaa yemin ederim aynı durum bende de var Benim kızım emmiyor ama benim ailemden uzaktayım bakacak kimse yok bu yüzden mecbur özelde doğuracağım babasıyla yanımda olacaklar Allah ın izniyle 🥰
Prensannesii38 ilgin22 hangı mamayı veriyorsunuz aceba benim oglum 9 aylık emıo bende 23 haftalık hamileyim aptamıl devam sutu alırım kabul etmedıde 🙄
Ayselaysun BetulDuru12 slm cnm benim de ik8ci gebeligim 2 yasinda kizim var birde 4 aylik ikizlere hamileyim suan erkek yada kiz hic dusunmiyorum sadece bi an once dogurmal istiyorum
BetulDuru12 Ayselaysun Eminim ki bütün anneler bi an önce sağlıkla kavuşmak istiyordur Zamanında sağlıkla gelsin yavrular 🥰