Deletedmom15257 Kibarbaby 😂🤣😂bende az önce bari yemek malzemelerini hazirliyimda gidiyim diyordum 😂🤣😂desene boş korkutuyorlar hay alah onları 😂😃😂🤣😂
Kibarbaby Deletedmom15257 benim için öyle geçti inanki ikinci gün oldu ee hala acımadı diye bekliyodum
Deletedmom15257 deletedmom28 😂🤣😂cokkk ayıp cokkk bana o güveni vermen gerek bikere 😂🤣😊motive et beni 😂🤣😂
eylemmm21 esras günaydin🤗 17+3 hamileyim geceleri yüz üstü ve sirt üstü yatmayi özledim yanlarim cürüdü resmen sag sol yatmaktan😖
deletedmom28 eylemmm21 kız valla bende özledim soluma yatamıyom kızım batıyo sağa yatsam ağrıyo şaşırdım dikilerek mı uyusam napsam
deletedmom28 Deletedmom15257 kız korkma daha doğum yapacan ufacık iğne nedir ki sen atlatırsın eminim 👍🏻❤️😘 oldu mu bacım ? 😘😘😂
Deletedmom15257 deletedmom28 olmadı bu sefer doğumu kattın 😂🤣😂birazdan dikiş dersin en iyisi oldu diyeyim 🤣
Deletedmom15257 deletedmom28 😂🤣😂tamam canım saol şaka ya ikinizde saolun şimdi azda olsa rahatladım korkusuz gidcem hiç değil se
Cenkerim Zeynpaysimannesi yanlarmin curumesine razi gelcem artik o noktadayim gogusaltim aciyo bnm iman tahatasimi denyo oraya bilmiym yatinca batiyo en ufak harekt bile edemiyom
Deletedmom15257 aysgl24 Kibarbaby deletedmom28 acımadı kiiiii 🤣💪💪inşallah acımaz yaa kızlar simdi iyide genelde birgun sonra agri oluyormus