Zeynpaysimannesi esras günaydın ☺️ Yanlarım çürümüş şekilde uyandım yine amannn yan yatmaktan vallahi yanlarım ağrıyor artık 🙄
Deletedmom15257 esras ben daha 20 haftalığım gece uykularını özledim :( bide bugun uçuk cikmis dudagimda sinirlerim bozuldu :( bide bide aşı var onu bugun yapmaya gdcem korkuyorum :(
eylemmm21 esras günaydin🤗 17+3 hamileyim geceleri yüz üstü ve sirt üstü yatmayi özledim yanlarim cürüdü resmen sag sol yatmaktan😖
esras Zeynpaysimannesi aynen bende öyle 😑 geceler zor geçiyor 😑 kalkıp ev işine girişeyim diyom ama uyumakta istiyom
Cenkerim Zeynpaysimannesi yanlarmin curumesine razi gelcem artik o noktadayim gogusaltim aciyo bnm iman tahatasimi denyo oraya bilmiym yatinca batiyo en ufak harekt bile edemiyom
deletedmom28 Günaydın anneler 👋🏻 Bende her sabah uyandığımda bebeğimi ezdim mi acaba diye psikolojisi pert uyanıyorum 😂
Kibarbaby Deletedmom15257 hiçç korkulcak birşey yok beni öyle bi korkuttular ki evimin tüm işini yaptımda gittim iki üç gün o kolumu kullanamıycam diye fakat bırak ağrıyı sinek ısırığı gibi bile olmadı
Deletedmom15257 deletedmom28 cokk korkutuyorlar agriyo kolunu kaldıramıyorsun uyuyamıyorsun n3 bileyim
deletedmom28 Yok ya bence kolu ağrıyanlar eli ağır hemşireye denk gelenler 😂 dünden beri bişey yok şükür ağrı filan normal hareketlerim
deletedmom28 Deletedmom15257 bana da öyle demişlerdi ya da ben iğneyi severim ondan olalbilir 😁 ama cidden ağrım filan yok tedirgin olma iğne yapılırken sıkma kendini eminim bişi olmaz 👋🏻
Deletedmom15257 deletedmom28 ya bende cok igne yedim korkmuyorum da onlar öyle diyince bi tedirgin oldum
Deletedmom15257 Kibarbaby 😂🤣😂bende az önce bari yemek malzemelerini hazirliyimda gidiyim diyordum 😂🤣😂desene boş korkutuyorlar hay alah onları 😂😃😂🤣😂