Eylul2107 Buse-93 35 hafta erken degilmi sezeryan için , benimde normaldi bu hafta kafasi yukari gtmis döner mi acaba tekrardan
Ncmtntuuba Eylul2107 benm de 34 e kadsr bas asagiydi 35 te gitrim dönmüş kafası yukarıda dedi..bakalım Çarşamba gdicem umarım dönmüştür..doktor dönebilir dedi çünkü
Kevserekinciacar97 Buse-93 38. Haftamdayım nefesim kesiliyor artık uyuyamıyorum Çarşamba günü doktor kontrolüm var bakalım
Eylul2107 Buse-93 bizde 36 +3gunluguz bizimde dönmez bence karnim bugun küçülmüş sanki bide asagi inmis ama daha başı yukarda hissediyorum, 😒 bakalm artk hayırlısı olsun da
Gulsummyuksel Buse-93 32 haftada ancak dönmüş gibi denildi banada yarın randevum var ama ben kafasını hala yukarda hissediyorum 😂 sizinde mi öyle umarım poposu falandır
Ncmtntuuba Ask171210 yaaa acaba benm de mi ondan bilemedim smdi.insallah ondandır ya ♥️ heyecanlandım smdi ,♥️♥️
Ask171210 Ncmtntuuba hem biran önce kucağımıza almak istiyoruz. Ama bir yandanda insan korkuyla karışık heyecan yaşıyor 😍 allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ❤️❤️
Eylul2107 Ncmtntuuba bizimde 36 da döndü başı yukari gtti ondan önce asagidaydi nie oyle yaptı anlamadm
OkBeR Buse-93 Ayyy evet yaaa bende nereye doğru uzansam oraya doğru toplanıyor. Bazen kasılıyo o sırada ağrım oluyo. 38.haftayı geçtim geceleri adet sancısı gibi ağrılarla uyanıyorum hadiii hayırlısı.
threestar Buse-93 hadi ya benim bayadır doğum pozisyonunda ama kanala inmesi öyle bişey mi 😳 doktor ne dedi size döner miymiş bu haftalarda?
Buse-93 threestar hayır benimki artık dönmez kanala da giremez haliyle. Kanala girmesi için baş aşağı olmalı
gizemsbsl Buse-93 bende yaa hep hareket takip etmeye çalışıyorum bir de benim normalde az hareketli bebeğim daha çok takipteyim kafayı yemezsem iyi 35+2yim
Buse-93 gizemsbsl doktor bile psikoloğa git istersen dedi en son 1 saat hareket etmese tansiyonum yükseliyo😔
Feyzaaa1 Kızlar 37 yız. İlişki yaşıyor musunuz siz? Bizim iki üc haftayı geçti. Korkuyorum ama doktora da sormadım
Buse-93 Feyzaaa1 benim eşim en başından beri istemedi zarar verme korkusundan, bende istemedim ne olur ne olmaz diye kanama vs den çok korktum hep. Bizde bişey yok. :)
edaelifokmn Feyzaaa1 canım bende 37+6 haftalığım gebelik eğitimi veren hemşire normal doğumu kolaylaştırmak adına ilişkiyi tavsiye ediyorum demişti bende geçen hafta doktoruma sordum yasak koymuyorum ilişki için bir engelin yok dedi
Ensasafarat Buse-93 benimde agrılarım cok oluyor helekı kalcadan bir agrı Bı vuruyor ki nasıl gececek bilmiyorum
gizemsbsl Buse-93 seninki daha vahimmiş ama. Stres yapma sakin ol herşey Allahtan bol bol dua et tatlı yiyip soluna yat dinle bebeğini