Eylul2107 Buse-93 evet gece uyumuyo sanki gündüz fazla degil acktgmda yada tuvaletm gelince hareket eder
Eylul2107 Ncmtntuuba bizimde 36 da döndü başı yukari gtti ondan önce asagidaydi nie oyle yaptı anlamadm
Buse-93 Eylul2107 threestar beklemek istiyorsa bekleyebilir anneler ama ben risk görüyorum. Bide benim bebeğim iri doktor dönecek yeri yok dedi
edaelifokmn Feyzaaa1 canım bende 37+6 haftalığım gebelik eğitimi veren hemşire normal doğumu kolaylaştırmak adına ilişkiyi tavsiye ediyorum demişti bende geçen hafta doktoruma sordum yasak koymuyorum ilişki için bir engelin yok dedi
Gulsummyuksel Buse-93 32 haftada ancak dönmüş gibi denildi banada yarın randevum var ama ben kafasını hala yukarda hissediyorum 😂 sizinde mi öyle umarım poposu falandır
Gulsummyuksel SMin Adet olacakmışım gibi bir ağrım var bu aralar. Zaten 32 haftada karın sertliğinden dolayı nst bağlanmıştım 25 30 çıkmıştı biraz tedirgin bekleyişlerim. Yarında nst bağlanıcam umarım dönmüştür ve sancım çıkmaz 🤔
Gulsummyuksel Buse-93 benim hep sağ tarafımda baskı ağrı hiç solda hareket yok yani nadir bacak el minnoş hissediyorum.
Linabebek5 Haftaya giriyorum yarın.nst de sancı çıkmadı bebek kanala girmiş dedi doktor.Kanala girince hemen geliyor mu bebek erken doğum istemiyorum bu durumda olan var mı ya da bilgisi olan
gizemsbsl Buse-93 seninki daha vahimmiş ama. Stres yapma sakin ol herşey Allahtan bol bol dua et tatlı yiyip soluna yat dinle bebeğini
tunaninannesi teacher77 kalça ağrısı değil de vajina kemiği ağrısı ama ayağımın üstüne basamıyorum dönemiyorum geceleri resmen. Kalça ağrım önceki haftalarda oldu ama sonra geçti inşallah bu da geçer ama doğuma kadar sürecek sanırım 🤷🏻♀️
teacher77 tunaninannesi bende de işte var sol kalçamdan giriyor ağrı bir kemikten ve sol ayağımın üstüne basamıyorum bastıkça acıyor böyle bıçak saplanması gibi 29. haftamdayım
Buse-93 threestar yok kötü algılamadım zaten :) bebeğim biraz haftsına göre ileride 38 de dönmeyen bebek misali gibi yani dileyen bekleyebilir tabi ben evhamlıyım korkuyorum