Bsr_195 Mucizenin_annesi8 ilkin heyecanı çok başka rabbim sağlıklıca kucagınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲☺️
ugur_asaf Bsr_195 4.gebeliğim büyük kızım 16,küçuk kızım,12 oğlumda 4,5 yaşında 36+2 haftalik hamileyim ALLAH nasip ederse 3 hafta sonra bir oğlum daha olacak.😊
Aslaninannesi Bsr_195 mrb ikinci gebeliğim sürpriz oldu oyuzden bende endişeliyim oğlum iki buçuk yaşında ve 27 haftalik hamileyim allah yardımcımız olsun 🤲🤗☺️
sosi5 Bsr_195 teşekkür ederim ama bakarım rabbim eğer ikiz nasip ettiyse bakabilirim diye düşünüyorum ben mutluyum ya öyle korkum vs yok ikisini sağsalim alayım kucağıma inşallah 🤲🏻
Mucizenin_annesi8 Bsr_195 cok tesekkur ederim evet aynen cok baska biraz once doktorumdaydim kalp atislarini dinledim okadar mutluyum ki 💕♥😍😍😍
Bsr_195 Bsr_195 Hiranurecrin normal endişe etmeyin 20 haftadan sonra hissetmeniz gerekiyo diye biliyorum
Hiranurecrin Bsr_195 benimde üçüncü hamileliğim ikide düşüğüm var etti 5.Bu arada ben 16+3oldum ve üçüncü hamileliğim hiç hareket yok normal mi sizce🤔yani hiç hissetmiyorum üçüncü olduğu için hissetmem gerekmez miydi
Bsr_195 Nalan20 kızım çok hareketli ve iki bebege nasıl bakabilirim diye düşünüyorum kafayı yemezssem iyiydir😂