kardelen1006 2 bebek arası 1 sene yada daha az olanlar ve de 1. bebegini sezeryan olan varmı nasılsınız çok merak ediyorum🤗
Nefeshangul Bsr_195 ilk doğumum hem korku hem heyecan herşey çok karisk 35.ci hafta artık ins geliyo yavaş yavaş
aydemirtas Bsr_195 benim de 3. gebeliğim 2 yaşında oğlum 8 aylık da bir bebeğim var ☺️ bence hiç korkmayın bazen zorluklar olsa da kolay geçiyor bu durum çünkü siz artık tecrübeli oluyosunuz
Serifesahin Dilze0204 maşallah 🧿 emzirmeye devam ettin mi ben de geç anne olduğun için arkasına hemen bir tane daha yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse 🙏
Dilze0204 Serifesahin yok 6 buçuk aylıkken kızım bir nöbet geçirdi ağır bir nöbet kendimi paralamıştım çok ağladım çok üzüldüm sütüm kesildi ve bıraktım
ikincimucizemmmm Dygcgr ilgilenirsiniz merak etmeyin Allah yardım eder ben öle düşünüyorum oğlum çok sıkılıyor evde ve sürekli bir kardeş istiyordu tek başınada çocuk sıkılıyor ne yapalım bir şekilde idare edicex
Dilek58 Eski9 aynıyız canım 5 yaşında oğlum 17 haftalık prensesimi bekliyrz 🥰 sağlıka gelsinler inşallah 🤲🏻
sosi5 Bsr_195 teşekkür ederim ama bakarım rabbim eğer ikiz nasip ettiyse bakabilirim diye düşünüyorum ben mutluyum ya öyle korkum vs yok ikisini sağsalim alayım kucağıma inşallah 🤲🏻
Bsr_195 neseinan hayırlısı olsun benimde dileğim öncelikle sağlıklı olması daha sonradan da erkek olmasını istiyorum yatabi rabbim ne derse o olur🤲☺️
Kubra50 Gebeliğim kızım 7,5 yaşında oğlum 3,5 yaşında bi prensesim daha olacak rabbimin izniyle Nisan’da Doğum 🥰🥰🥰