Beyzanur04 Gebeliğim 3 yaşında bi oğlum var 36+6 haftalık hamileyim diğer oğlumu bekliyorum ama heyecan mutluluk korku hepsini birden yaşıyorum bi yandan doğum korkusu diğer yandan yetebilme korkusu 🤦🏼♀️ Allah yardımcımız olsun annişler 🙏🏻❣️
Esra004 Bsr_195 3.gebeliğim iki kizim var 4 ve 3 yasindalar 24 +6 günlük hamileyim 😊 allah yardim etsin bizlere🤲🤲
Nalan20 @Bsr_195 benim ilk gebeliğim son ayımda oldukça gerginim doğumu bilmediğim için tabiki bu gerginliğim ama senin ikinciymiş tabiki normal gerilmen korkman ama doğumu biliyorsun en azından korkun gerdinliğinin nedeni ne ?
Bsr_195 Nalan20 kızım çok hareketli ve iki bebege nasıl bakabilirim diye düşünüyorum kafayı yemezssem iyiydir😂
ZeyHus33 Bsr_195 merhabalar benmde kızım 1 buxuk yasında smdi de 36 haftalık hamileyim oglum gelecek Allah izin verirse 🥰
Aloneanqel Cimcime34 ilk doğumun normal mi oldu canım. Benim sezeryan ve doktor en az 2 sene beklemem gerektiğini söyledi
Cimcime34 Aloneanqel sezeryan oldum canim ama bizimki isteyerek olan bi gebelik degil. Kacak gecis olmus 🙈 doktor dikisler acisindan biraz zorlanirsin ama korkulacak bi durum yok dedi.
Zeynep0606 Bsr_195 biri 7.5 digeri 4 yasinda suandada 26 haftama giricem hamileyim nasipse mayıs dogumum bu da oglan korku heyecan karisik bekliyorum suprizimi💙
SutlacimiYedimmiBen Bsr_195 oğlum iki buçuk yaşında 3 ay sonra doğum var kısmetse 2cocuklu hayat nsl olucak hem merak ediyorum hem heyecanlıyım 😍
Mervenzeee Minnosunannesiii oda bişeymi 😢lahusa bitişi gebe kalan arkadaş biliyorum , Allah yardım etsin 🌸
Mervenzeee Allah nasip ederse karnımdaki bebek doğunca, kızım 4 yaşına girecek, aynı ay içerisinde 🍀🤲
Gzmal Bsr_195 bence çok şanslısınız ikisi birlikte büyücek arkadaş gibi benim 3. Gebeliğim kızım 12 oğlum 6 yaşında doğuma 40 gün kaldı birde beni düşünün kızım sınava hazırlanacak oğlan 1. Sınıfa ben 3 e bölüncem 🙈🙈🙈 rabbim güç kuvvet ve en önemlisi sağlık versin 🤲
Glsmmm88 Bsr_195 bennn.. kızım var 1 buçuk yaşında 5 ay sonra ikinci gelecek Allah’ın izniyle kara kara düşünüyorum
Zyneepemree Bsr_195 ilk gebeliğim o kadar heyecanlıyım ki hatta bazen ben gerçekten hamile miyim diye düşünüyorum 😂
Nhrync Bsr_195 aynı canım benim 1,5 yaşında bir kızım var 7 ay sonra benimde ikinci doğumum olacak . Aynı endişeleri taşıyorum
GmzAykn Kızım 2.5 yaşında oğluma 6 aylık hamileyim planlı ve isteyerek çok mutluyuz sağ Salim kavuşalım inş 😇☺️