Cimcime34 Bsr_195 amin canim insaallah maalesef kendi annemden de kayinvalidemden de yardim almiyorum ustelik esim bekci ve gece evde olmuyor 🤦♀️ Rizkini verip yanimiza yolluyosa rabbim kolayliginu da verir insaallah
Bsr_195 Cimcime34 ayy çok üzüldüm valla çok zor bir durum benim annem çok yardımcı oluyor sağolsun biraz uzak hafta sonları bazen orda kalıyor kızım götürüp getiriyorlar rabbim sanada kolaylık versin inşallah 🤲🥰
Cimcime34 Beyzan insaallah canim her guzel seyin bi zorlugu var elbet rabbim verdiyse razi olup beklemek ve layikiyla bebislerimize bakmak gerek. Allah herkesin yardimcisi olsun
Cimcime34 Bsr_195 kizimda benim annemde yardimci oldu canim sagolsun ama suan babam kanser hastasi hastanede yatiyor onunla ilgilenmesi gerekiyor. Bu durumda bana bi faydasi olmayacak malesef.
Bsr_195 Cimcime34 rabbim şafi ismi şerifiyle tez zamanda şifasını versin inşallah babanıza. Sizede rabbim kolaylık versin inşallah 🤲
sosi5 Bsr_195 ben varııım 😂 isteyerek yaptım oğlum 16 aylık 3 aylık hamileyim ikizler üstelik ahahahah bakalım bebek görmeye gelenler huni getirir artık 😂😂😂
Ysmmmnn Bsr_195 ilkinde bnde öyle kötü olmultum 16. Haftayankadae kusmuştum bunda ara ara kusıyrm ve bulantım oluyor ama şükür iyiyim bu halimize şükür ilki gibi olsaığlumla hiç ilgilenemezdim
ezgikptngl Bsr_195 ikinci gebeliğim oğlum şuan 11 aylık 5 haftalık da hamileyim 😍 karışık duygular içindeyim endişe sevinç şaşkınlık 😄
EceElif Bsr_195 3. Gebeliğim 😇 ilk oğlum 8 yaşında ikinci oğlum 14 aylik olmak üzere 36 gün sonra da prensesimiz geliyor kısmetse 🥰 Rabbım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲