Bsr_195 Merhaba arkadaşlar benim ikinci gebeliğim kızım. 1,5 yaşında nasipse 7 ay sonra ikinci doğumum gerçekleşicek benim gibi olan anneler varmı acaba. Çok endişeliyim
Minnosunannesiii Cimcime34 Bsr_195 5 aylık bebeği olup hamile oldugunu öğrenenleri gördüm şükür halinize 🤣 ilk gebeliğimmmm prensesimmm olcakkk 😌
Ysmmmnn Bsr_195 20 aylık oğlum var eylülde doğumum benimde ben endişe etmyrm😺 ilki gibi heycanda yok çok sakinim😺😺 nasıl geçiyor
Beyzan Bsr_195 benim de oğlum önümüzdeki ay 2 yaşına girecek. Ben de 20 haftalık hamileyim. İkinci gebelik olunca hareketleri çok erken hissettim. Şimdi büyük olan kucağımda uyuyor. Küçük olan icerce kıpır kıpır. Kalbim sevgi dolu Allah sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin inşallah 😍
Bsr_195 Cimcime34 ayy rabbim yardımcımız olsun inşallah yardımcı olanın varsa sıkıntı yaşamazssın inşallah
Beyzan Cimcime34 ben senin postuna da yorum yazdım. Hiç üzme kendini her şey çok güzel olacak. Evet başta zor olacak ama 2 sene sonra her şey için iyiki diyeceksin inşallah
Aloneanqel Cimcime34 ilk doğumun normal mi oldu canım. Benim sezeryan ve doktor en az 2 sene beklemem gerektiğini söyledi
Mervenzeee Minnosunannesiii oda bişeymi 😢lahusa bitişi gebe kalan arkadaş biliyorum , Allah yardım etsin 🌸
Eski9 İkinci gebelik kızım 5 yaşında doğum yaza inşallah bu minnagimda kızmış sağlıkla gelsinler 19 haftalık olduk
Dilek58 Eski9 aynıyız canım 5 yaşında oğlum 17 haftalık prensesimi bekliyrz 🥰 sağlıka gelsinler inşallah 🤲🏻
Bsr_195 Ysmmmnn bende de hiç heyecan yok ama kızımda 4 ay boyunca her akşam serum vuruyordum.8 kilo vermiştim. Şimdi kızımdaki kadar kötü olmasamda bulantıdan birşey yiyemiyorum anca özel ilaçlar alıyorum ki bir lokma birşey yiyebileyim diye rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Cimcime34 Bsr_195 amin canim insaallah maalesef kendi annemden de kayinvalidemden de yardim almiyorum ustelik esim bekci ve gece evde olmuyor 🤦♀️ Rizkini verip yanimiza yolluyosa rabbim kolayliginu da verir insaallah
Cimcime34 Beyzan insaallah canim her guzel seyin bi zorlugu var elbet rabbim verdiyse razi olup beklemek ve layikiyla bebislerimize bakmak gerek. Allah herkesin yardimcisi olsun
YunSer Zeynepreyyan aaa tek değiliz benim de oğlum 4 olucak 2 numara geldiğinde henüz cinsiyet belli değil ama ☺️
Serifesahin Dilze0204 maşallah 🧿 emzirmeye devam ettin mi ben de geç anne olduğun için arkasına hemen bir tane daha yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse 🙏
GizemEsila Benimde ikinci olcak nasipse 7 yasında bir kızım var şimdi 14+6 haftalığız bir oğlum olcak nasipse sağlıkla gelsin yavrucuklar 🥰😘
Aysegul1612 GizemEsila benmde 7.5 yaşında oğlum var 37 haftalık hamileyim 25 şuabtta doğum yapacam inşallah sezeryan
aytn123 Bsr_195 2. Hamilelihim 4 yaşında oğlum var 13 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen olmayan herkese versin inşallah 🤲🥰🥰🥰
Ysmmmnn Bsr_195 ilkinde bnde öyle kötü olmultum 16. Haftayankadae kusmuştum bunda ara ara kusıyrm ve bulantım oluyor ama şükür iyiyim bu halimize şükür ilki gibi olsaığlumla hiç ilgilenemezdim
Lylts Bsr_195 çok tanıdık geldi bu seneryo bende öyleydim ya malesef ilk gebeliğimde şuan 2. Gebeliğim bulantılarım var ama ilki kadar değil