MeLikeKkbarutu Mus-sak Ve Aleyküme Selam Ve Rahmetullahi Ve Berekatühü. Bende Aydınlıyım 8 aydır Konyada ikamet etmeye başladım. Tavsiye üzerine Özel Selçuklu Hikmet KARABACAK’a gidiyorum, çokta memnunum. Sizede gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim 🙃
MinikBayb Mus-sak Meram eğitim araştırma da BÜLENT DOĞAN’a gidiyorum çok güzel ilgileniyor güler yüzlü nazik bir doktor tavsiye ederim özel de de Nil okur var canım
YasinMerveYaln Ya ben memleketimi çok özledim 😔 sizler Konya yazınca hemen girip bakıyorum sanki oraları göreceğim gibi
Mus-sak TBBeYzaBT Şüphesiz Erkek Doktorlar İşini Daha Güzel Yapıyor Bir Çok Bayanla Bu Konuda Hemfikiriz,, Bayan Doktorların Birçoğunda Adını Tam Koyamadığımız Bir Boşvermişlik Bir Ego Tatmin Çalışması Vs,, Kendimle Konuşup Kendimi İkna Etmeliyim Galiba 🙈
HicranKzn Aynen Medova Fuat Demir🙏🏼👍🏻 Bende senin gibi düşünüyordum utanırım yapamam nasıl olacak ama Fuat hoca gerçekten çok düzgün bir insan. Ve erkekler kadınlardan daha başarılı bence her konuda 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Mus-sak YasinMerveYaln Valla Soğuk 😅 ,, Yorgan + Battaniye Eşliğinde Yatıyorum Dışarıda Deli Gibi Poyraz Esiyor 🤷🏻♀️
deletedmom43 Mus-sak Kaçıp geleyim oraya. Çimlerde yuvarlandım yanmamı alsın diye,bana mısın demedi 🙄
Mus-sak deletedmom43 Vallahi Buyur Gel Başım Üstüne 🤗 Mis Gibi Havası Var Burasının Birazda Doğa Yürüyüşü Oh Mis 🤗