Mus-sak YasinMerveYaln 2 Gündür Nasıl Soğuktu Basıl Poyrazoğlu Esiyordu Ağaçların Dalları Düşmüş Resmen ,, Erenköyde Tanıdığınız Yok Mu Açıp Sorun 😁
AyseSapmaz TBBeYzaBT Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan 1500 lira canım normal doğum 1300 yada 1400 civarı olması lazım
AyseSapmaz Mus-sak Tabi canım tercih meselesi ben gittiğim bayan doktorlar aklıma yatmayınca gittim mehmet beye 😌
HicranKzn Mus-sak kız ayn Konya’dan bahsediyoruz dimi😂😂😂 hiç poyraz yok yanıp kavruluyoruz burda. Nerdeyse başımı soğuk suda tutucam
Mus-sak HicranKzn Valla Benim Bahsettiğim KONYA İçanadolu da 😅 Dün Ve Öncesi Gün Dondum Resmen Bugün Güzel Güneşli 🙃
HicranKzn deletedmom43 aynen öyle iki kapıyı açtım arada oturuyorum üffff demiyor 😂 hararetten ölücem
deletedmom43 HicranKzn Benim boğaz enfeksiyonum oluştu geçen hafta,doktor klima kullanma dedi. Kullanamıyorum ki😞
deletedmom43 HicranKzn Camı açsam da esmiyor. Örümcek gibi elim kolum duvarlarda, yerlerde mermerin üzerinde yuvarlanıyorum🤣
Deletedmom89 Başaran kardeşler 👍 özel muayenehaneleri var. Doğumu medicana da yaptırıyorlar. Behçet ve üveitim var göz doktorum yönlendirdi. En az 45 dk hastalığımı nelerle karşılaşacaklarımı anlattı. İçimi rahatlattı. Göz doktorum ve ramotoloji doktorumla birlikte yol alıyor. 7/24 ulaşabiliyorum. Ah iyi ki yolum kesişti kendisiyle. 😇 10+6 dayım. Ve Konya’da yaşamadığım halde gidip geliyorum 🤓
Mus-sak HicranKzn kızlar Toplanıp Gelin Bana 😅 Biraz Serinleyin Nefes Alın Valla Çarşıya İndim Karatay Belediyesinin Oralara Yanıyor Yanıyor Yayla Gibi Burası
Mus-sak deletedmom43 HicranKzn Valla Arefe’ye Kadar Eşim Yok Annemle İkimiz Kalıyoruz Müsaitiz Bekleriz 😅 Doğuranı Götürürüm Hastaneye Benim Daha Çok Sıkıntı Olmaz 😅😅
HicranKzn Mus-sak oyyy canım hemşom Allah razı olsun. 🌺🌸🤗🤗 doğurduktan sonra bi kısır yapıp yiyelim be hem de tanışalım olmaz mı🤗 deletedmom43 @Sedacengiz
HicranKzn Hakkat çantaları da alalım Doğuma kadar sende kalalım olmazsa. Şimdi kafamı soğuk suya bastım bayılacammmmmm😭😭