Mus-sak canım meram egitim araştırma da, ZEYNEP HAFIZA ÖZTÜRK İNAL, kapalı bi bayan canım diyerekten konuşur hep hamile kalmadan önce ki sürecimde o doktora gidiyordum, saolsun çok yardmcı oldu fakat doktorun peşinde koşmaktan yoruldm bu yüzden gitmeyi bıraktım, HASAN ALİ İNAL, zeynep hanımla eşler, fakat. Hiç tavsiye etmiyorum sonuçlarını yorumlamıyor bile bakıyor sadece, reçete neyin yazıyor gönderiyor açıklama yapmıyor, DİLAY GÖKKORUCU, pek tavsiye etmiyorum genel hastaları suriyeliler, SİBEL ÖZER riskli gebeliklere Bakıyor, Arada BERNA KESKİN oluyor, fakat çok fazla hastası var sıra bulmak mümkün degil, Ben BÜLENT DOGAN a gidiyorum saolsun çok ilgili nazik ve herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatıp bakıyor, neden hangi ilacı verdigini bile söylüyor, ÜMMÜGÜLSÜM ESENKAYA, kapalı nazik bir bayan ama muayenesini bilmiyorum sadece çok iyi oldugunu söylüyorlar gidenler memnun, Bu sölediklerim, hepsi meram egitim araştırma, yanlız şöyle bi durum. Var internet üzerinden aldıgn randevun iptal olabiliyor, sabahın 8 nde hastanede oluyorum fakat sıra bulmak mümkün degil, saat 12 de sıra açılıyor şansın varsa alabilirsin, bu yüzden kötü,