ynrbrk tinymom ben de 3 kilo fazla ile hamile kaldım 14.haftamdayım 3 kilo almıştım hatta belki bu hafta 4 olmuştur , bulantılarım varken bile iştahım açıktı hala da kesemiyorum maalesef 🤦🏼♀️
ironbaby archmom sizin doktor baya abartmış sanki 🤭 zaten zayıf hamile kalmışsınız, zayıf hamile kalanlara da totalde 12-15 arası normal deniyor, siz gayet güzel ilerlemişsiniz.
archmom ironbaby doktorum kilo konusunda biraz takıntılı her gittiğimde bakalım pilatesler diyetler nereye gitmiş diye baslıyor muayeneye 🙄
ironbaby archmom ay aslında benimki de öyle olsun isterdim, ben de 6 ayda 5 kilo aldım, göze çarpan abartı bir artış görmeyince bu ay tartmayı bile bıraktı doktorum😬 son üç aydan korkuyorum 🥺
ynrbrk tinymom ben kusmadım bile 😅 benim doktorumun da hiç kiloyla işi yok tek derdi bebek belki de o yüzden böyle oluyoruz benim Kilomun lafı bile ilk defa geçen hafta geçti :)
Madi 22 hafta oldum bugün 4,5 kilo almışım ,53,5 kiloyla hamile kaldım boyum 168 bana çok almışım gibi geliyor ,doktorum çok zayıfsın diyor 😁Kollarım ,bacaklarım çok zayıf eski pantolonlarım bile büyük geliyor ,nerde o 4,5 kilo 😀🤷🏻♀️
GlzM2509 tinymom 22. Haftamızdayız bende 8 kilo almış bulunuyorum yalnız değilsiniz ☺️🙈❤️💕Hiç canınızı sıkmayın herkesin bünyesi farklı kimisi az kilo ile bitirir kimisi çok🌸Önemlisi sizin ve evladınızın Sağlığı☺️🧚♀️Doğumdan sonra 1-2 ay diyetle hiçbiri kalmaz 🌹🌸❤️
tinymom GlzM2509 sanırım şu ana kadar hiç bu kiloda olmadığım için biraz beni şaşırttı bide yolun yarısındaym devamı da gelecek bu kiloların 🤗😂
Eceee7 tinymom bende 20 de iken 8 8.5 tum. 24 oldum 10 oldu bu haftalar jet hızıyla aliyorum bunyeden mi artik seker mi var yarin belli olur
Cigdemss tinymom 22. Haftadayım toplam 4 kilo aldım. Hiç kusma bulantım olmadı. Son 1 aydır ekstra dikkat ediyorum , hamileyim diye ekmeği tatlıyı kaçırmıştım. 🙏 bünye meselesi sağlık sıkıntısıda yoksa ama dikkat ederek gidince ideal oluyor kilo alımı, bakalım son aylarda nasıl olacak.
1maviyol tinymom olsun, bebek de siz de sağlıklı olun gerisi önemli değil, bi kaç hafta bile insan dikkat etti mi hemen farkediyo, doktorunuz çok değil diyosa sıkıntı yapmayın 😚
NilayRuya tinymom bende 6 aylık oldum nerdeyse 50 kilo ile hamile kaldım 8-9 kilo almışım ay daha 3 ay var 65le kapatırım heralde 😁😁😁