Morvy tinymom biz suan 11+3 haftaligiz 3. ayimiz dolmak üzere 52.5 kilo ile hamile kaldim suan 51.5 kiloyum ama normal yemegimi yiyorum hatta daha sık yiyorum🙄
cansugrn sevgisevgi ne kadar dikkat etsekte alicaz.mecbur önemli olan bebegimizin ve kendimizn sagligi gerisi halolur😊 yapi olarak da zayif bi insanim cabuk vercegimi düsünyrm kalan kilolari
Kuzey61 sevgisevgi bugün 27 haftalık oluyoruz bende 6 kilo aldım 29 haftada bende olurum heralde o civarda ama doktorum iyi diyor kilo konusunda kasmıyor bende 60 la hamile kaldım boyum 170
gmzrk tinymom bünyeden bünyeye farklılık gösterir bu durum ben kilolu hamile kaldığım için 2,5 kilo aldım 20.haftamdayım sağlığınız ve bebeğiniz için tehlikeli bir durum yoksa takılmayın 💙
1maviyol tinymom olsun, bebek de siz de sağlıklı olun gerisi önemli değil, bi kaç hafta bile insan dikkat etti mi hemen farkediyo, doktorunuz çok değil diyosa sıkıntı yapmayın 😚
Eceee7 tinymom bende 20 de iken 8 8.5 tum. 24 oldum 10 oldu bu haftalar jet hızıyla aliyorum bunyeden mi artik seker mi var yarin belli olur
Mervee26 tinymom hiç üzmek istemem sizi. Gebelik şekeri çıktığı için dikkat ediyorum ben 😊 sağlıkla gelsin inşallah hepsi 💕