Busbushatun tinymom ayda bır ve ya 2 kılo normal kabul edılıyor ama ılk 3 ay kılo almamakta fayda var ama son aylarda dıkkat ederız🤓
1maviyol 34 haftalığım 7 kilo aldım ama çoğunu şu son bi kaç ayda aldım, daha da bi buçuk ay var bakalım kaç daha alıcam ☺️
cansugrn sevgisevgi ben 9 aldm 30 haftaligm bana gayet iyi gidiyorz yemeye devam dedi😃 kac kiloyla hamile kaldin ki
Buketkucuk tinymom bende 7 aylık hamileyim 12 kilo aldım ama dışarıdan gören hiç almamışsın diyor şükür ki🙏🏼😂
cansugrn sevgisevgi bana kötü bisey demedi yemeye devam dedi hatta bide hic kilo aldgmda belli degl azcik yanaklarim sisti önde de top gibi karnim var 😊bende 53 kiloyla hamile kaldm
Kuzey61 sevgisevgi bugün 27 haftalık oluyoruz bende 6 kilo aldım 29 haftada bende olurum heralde o civarda ama doktorum iyi diyor kilo konusunda kasmıyor bende 60 la hamile kaldım boyum 170
Gokceeeee-_ tinymom Birazcık fazla almışsın gibi canım eğer zayıfsan zaten bebeğe gidiyor aldığımız kilolar ben 48 le hamile kaldım şuan 56 kiloyum 27 haftalık bebeğim
sevgisevgi cansugrn masallah, ben kendimi diyete soktum zaten, kilo vermiyorum sadece kilomu koruyorum bakalim ne olcak 😏🤗
cansugrn sevgisevgi ne kadar dikkat etsekte alicaz.mecbur önemli olan bebegimizin ve kendimizn sagligi gerisi halolur😊 yapi olarak da zayif bi insanim cabuk vercegimi düsünyrm kalan kilolari
archmom tinymom valla fazla dedi hatta bundan sonrası için ayda sadece 1 kilo almam gerektiğini söyledi 🙄