Havva tinymom 4 aylık 3 kilo aldım son zamanlar daha çok alacağız zaten bende korkuyorum yaşta geçince zor veriliyor bide tiroit var bende bakalım nasıl olacak
Yasemin0728 tinymom 13+5 haftaligiz 58 kiloyla hamile kaldım 55 e düştüm yarım kilo aldım suanlik 55 buçuk😂
cryingbaby tinymom @Havva valla siz siz olun ilk aylardan sıkı tutun. 26 haftadayim 8 kilo almişim, herkes bu saatten sonra alacaksin diyo, keske bastan daha sıkı tutsaydım, şimdi kilo almaya baslasaydim😞
sevgisevgi tinymom ben 29. haftadayim 8 kilo aldim, doktor bana ortalamanin ustunde kilo aldigimi soyledi 😏😏
Gizberkk cryingbaby Aynen çok doğru bende 27.haftadayım 9 kilo almışım. 5.aydan sonra bebek anneden besleniyormuş ilk 5 ay dikkat etseymişim böyle olmucaktı. Artık teselli eder gibi bebeğim sağlıkla gelsinde napayım diyip duruyorum 😁😁😁
Havva cryingbaby günde iki öğün yemek yiyorum iki de ara öğün yapıyorum 9dan sonra bişi yemiyorum canım tatlı tuzlu da yemiyorum nasıl alıyorum anlamadım bende😊 zaten ilk zamanlar çok çıkarıyordum yiyemiyordum. İnşallah almam çok
tinymom sevgisevgi doktorumun bu konuyla ilgili bişey demedi kilolu hamile kalmadım ondan mı bilmiyorum
cansugrn sevgisevgi ben 9 aldm 30 haftaligm bana gayet iyi gidiyorz yemeye devam dedi😃 kac kiloyla hamile kaldin ki
ikiponcik_annesi tinymom 25+2 yim 7 kilo aldm 56 ile hamile kaldım 63 kiloyum banada çok geliyo ama bebişler sağlıklı olsunlarda veririz artık canım napalım 🤷♀️
Ayselaysun tinymom hamileyken 70 kiloydum herkontrole gittigimde 2 3 kilo vermistim son kontrolde yine 70 kiloydum yani bi iniyorum bi cikiyorum 4 aylik hamileyim ikizkere acaba onlara mi gidiyo vitamin
archmom tinymom 53.5 ile hamile kaldım 6.5 aylık hamileyim 5 kilo aldım buna bile fazla dedi doktorum 🥰
ironbaby archmom sizin doktor baya abartmış sanki 🤭 zaten zayıf hamile kalmışsınız, zayıf hamile kalanlara da totalde 12-15 arası normal deniyor, siz gayet güzel ilerlemişsiniz.
ikiponcik_annesi tinymom ben kızımdada aynı sekilde 14 kilo aldım doğumdan 1 ay sonra 63 olmuştum bile sonrasıda yavaş yavaş gitti emzirdikçe nasıl oldu inan bende anlamadım hiç öyle diyete falanda girmedim yani inşallah buda öyle olur 🙈
archmom tinymom valla fazla dedi hatta bundan sonrası için ayda sadece 1 kilo almam gerektiğini söyledi 🙄
asellolya tinymom Cigdema bende 24. haftadayım yuvarlarsam 5 kilo aldım. Doktorum benimde normal diyor 12 -16 kilo arası normal kilosunda hamile kalan kadınlar icin kilo alımı normal dedi. Bazı doktorlar kızmış bu haftada 5 -6 kilo alanlara bende anlamadım herkes farklı diyor kisiye göre demek ki . valla bu 5 bile moralimi bozuyor son üc ay nasıl kontrol edicez bilmiyorum