Gizem957 benim vaktim olmadı perinatolog için ben cigdem gülere gidiyorum. Biz ilk fsrkettigimiz gün itibsrıyla bugün bekleyelim, yarına cıkalım yeter diye diye 12 gün gecirdik birde ben dısarıya cıkımca tansiyon ilacıma ragmen 16/11lere cıkıyordu tansiyomum kliniğe gidip hergün nst soppler baktık rabbimde yardım etti 24 saatlik vermedim hic.haftada 2 kez idrar ve kan verdim bu bekleme sürecinde. Detaylı us da yaptırmıstım hic bir problem yoktu. Ben kesin preeklampsiydim cünkü gebelikte bile tansiyonum 10/7 falan olurdu hep. Bebek 30.haftadan sonra hafif hafif minyom cıkmıaya baslamıstı. Ya genetik ya da nolur nolmaz diye beni haftalık tkaibe almıstı cigdem hanım. Tahmin ettigi gibi de oldu acıkcası. Siizn haftanız vok erken beşki ilaç baslanır bu sekildr bebeginizde gelişir hemen iyi bir perinatolog bulun ihmal etmeyin cok hızlı ilerliyor. Üstelik beslenmeyle falan alakalı degil tuzu kesmeniz fln zerre etki etmiyor. Ben sadece protein seklinde beslndim karbonhidrat bile bir parca yükseltiyor degerleri bozuyor diye tammaen kestim o sürecte, 6 doz tansiyo ilacı aldım hic düşmedi tansiyomum