Minikjelibonum Susaminannesiii valla inan beynim durdu artık üzülmekten mahvoldum. Hala solunum skıntısı çekiyor kilo iyi mama arttı biberonlada tolere etti ama solunumdan kurtulamıyo artk korkmaya başladım hep böylemi kalcak 36 haftalık oldu hala mı gelişmedi diye kendimi yiyorm. Allahım tez zamanda artık bebeklerimizle sağlıkla kavuştursun bizleri küvez yolundakileri
Gulsah_32 Benim merak ettigim , kilo alimlari duran bebeklerin dopler kan akimlari nasil cikiyordu? Orada kan akimlarinin bozuldugu goruldu mu yoksa kan akimi normal oldugu halde kilo almi durdu mu?
Susaminannesiii Gulsah_32 doppler cok iyiydi. Kordonla alakalaı degil problem. Tansiyon besin geçişini engelliyor
Gizem957 Susaminannesiii en düşük tansiyonunu kaç cıkıyodu ya doktor başlamadı bana ilaç stres e baglı diyor gecen en son kontrol de 13 8 cıktı ve çok korkuyorum acaba önlenebilir bisey mi herkes tedavisi yok diyor çok kötüyüm 😔
Kadze sedamasal06 iki kiloya çok az kalmış aslında ins doğuma kdr 2kiloyu bulur hiç merak etme en fazla birkaç gün kuvozde kalır belki kalmaz bile bende ilk doğumu gerilikle 37de oldum 2300 doğdu 2kiloya düştü solunum sorunu olmayınca kuvoze de girmedi çok şükür girsede birkaç gün kalır demişti doktorum. Gerilik durumunda anne karnında durmasından daha iyi doğumun olması güzel düşün sağlıkla kavuş inşallah🙏
sedamasal06 Kadze inşallah canım teşekkür ederim . Sonrasında bi sorun oldu mu peki gelisiminde iç organlarında. Yaşıtlarını ne zaman yakaladı?
Kadze sedamasal06 dört hafta geriydi hiçbir sorunu da olmadı şükür solunum sorunu olmayınca kuvoze de girmedi zaten minik doğanlar çabuk yakaliyo kilosunu hemencecik toparladı