DidemYldrm Elifbektas 4 gün önce vurdular 3 gün sonrada Doğum oldu kilosu haftasından önde geldi çok şükür canım 🙏 doğunca kendi kendine nefes alabildi
Elifbektas DidemYldrm bize de 2 doz vuruldu biri 4 gün önce biri 2 gün önce vuruldu tek korkum ciğerleri kiloyu her halükarda alır diyorlar rabbim yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻
DidemYldrm Elifbektas korkma canım rabbim ne zaman isterse o Zaman doğuyorlar en önemlisi sağlıklı olmaları benim tehlikem bile yoktu birden 3 gün içinde Doğum yaptım
EmineGneDemir DidemYldrm çok geçmiş olsun inşalalh tez zamanda çıkarda yuvanıza dönersiniz Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻
YazCilegi DidemYldrm Senin doğum yaptım yazdıgını görünce şok oldum 🙄 gelmişler geçmişler olsun,gözünüz aydın. İnsallah en yakın zamanda kavusursunuz Allah beterinden saklasın. Bende yarın spinalle sezaryen doğum yapıcam insallah sizin gibi yan etkileri olmaz
DidemYldrm YazCilegi inşallah canım tek tavsiyem kalka bildiğin kadar hızlı ayağa kalk gerisi geliyor
ilaydanurhavvat DidemYldrm şok oldum şu anda. Allah seni inandırsın her foruma girdiğim zaman gözüm seni aradı artık msj atmıyor diye. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla evine alıp götürürsün oğlunu inşallah 🙏🏻❤️
Elif4334 DidemYldrm kaç kilo doğdu acaba bende erken doğum yaptım allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin
Aselmom DidemYldrm olsun canım sağ Salim çıkar inşallah Allah’ın izniyle 😊 ikinizde iyiyseniz sıkıntı yok canım en yakın zaman da bebeğine kavuşursun insallah 😊😊
Fatmafatma DidemYldrm cok gecmis olsun oncelikle saglicakla kucaginkza alirsinjz umarim. Sey sorucakdm enfeksiyon kapmisim dediniz ya idrar enfeksiyonu fln mi bu tam olarak nereden kapmisiniz enfeksiyonu
NobleMom DidemYldrm Doğum hikayeleri etiketi altında senin resmini görünce çok şaşırdım canım. MaaşaAllah oğluşun herkesi sollamış ☺️ İnşaAllah yakın zamanda evinede götürecekmişsin ne mutlu sana ☺️ Doğum alışverişin hazırlığın doğum çantası felan varmıydı peki canım. Zorladıysa bi o zorlamıştır seni heralde
DidemYldrm NobleMom herşeyi hazırdı sanki içime doğmuş gibi herşeyini yıkayıp ütülemiştim zaten çantasını da hazırlamıştım 3 gün sonra oğlum doğdu
Ilaydakose DidemYldrm Aa gerçekten o kadar şaşırdım ve sevindim ki ikinizinde iyi olmasına ister istemez forumda gözüm sana alışmıştı Didemm Allahım bir an önce kucağına almayi nasip etsin küvezden çıkıp :)