DidemYldrm
Aa canın benim aramızda 2 gün vardı seninle.. hayırlı olsun erken gelmiş kuzun..Rabbim biran önce sana kavuştırsun..
Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻 Allah bir an önce sağlıkla evinize kavuşmayı nasip etsin💕
DidemYldrm çok şaşırdım.Aramızda 3 gün var.Allah bebeğinin sağlığını versin🙏🏻 Gözünüz aydın.
DidemYldrm canımm her seyde vardır bir hayır ☺ Rabbim boyle olmasını istedi ve bebisin o yuzden dunyaya geldi. Onun kokusunu duymak sesini duymak eminim ki sana daha guc vermistir. Herkesin basina her sey gelebilir. Rabbim en yakin zamanda bebegini saglicakla evine goturmeyi nasip etsin ☺ eminim ki cok yakinda birbirinize kavusup beraber cok guzel zamanlar gecireceksiniz🙏🙏 rabbim seni bebegini korusun
DidemYldrm çok geçmiş olsun canım benim. Şükür ki sağ salim kavuşmuşsunuz. ❤️ En kısa zamanda da sağlıkla çıkar inşallah küvezden. Rabbim birbirinize bağışlasın sizi💙
DidemYldrm Ay şuanda gördüm çok şaşırdım gözünaydın canım hayırlı olsun biran evvel sağlıkla hastaneden çıkarsınız inşllah ben hep form giriyorum genelde senin yorumlarını görürüm yokluğunu farketmiştim hayırlısı olsun sağlıklı olmanıza çok sevindim 💜
DidemYldrm çok geçmiş olsun canım, Allah sağlıkla kucağınıza da almayı da nasip etsin. Toparlar bebişin en kısa zamanda inşallah gönlünü ferah tut canım :)
Çok geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun aramızda bir gün var sürekli başlıklarda seni görmeye alışmıştım hatta bi kaç gündür hiç göremedim acaba bişey mi oldu yaa diyordum. Çok şaşırdım hamdolsun ki sağ salim almışsın yavrunu kucağına. Rabbim analı babalı büyütsün 🤗
Ayy canım benim çok şaşırdım sezeryan olacaktın temmuz sonu. Rabbim hayırlısını versin. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün ☺ vatana millete size hayırlı bir evlat Allah'a layık bir kul Peygamber efendimiz s.a.v layık bir ümmet olsun inşallah ☺ bir an önce kavuşursunuz bebeğinle inşallah ☺