DidemYldrm allah anali babali büyütsün canim en yakın zamanda bebisin kavusursun insallah kac kilo doğdu kuvezde aldilar
Erken Doğum hikayem 😍
DidemYldrm geçmiş olsun canim.
DidemYldrm bayram şekerin oldu erken geldi oglusun
DidemYldrm Postu senin açtığını görünce bi süre kendime gelemedim çok şaşkınım demek ki her şey olabiliyormuş 😳 Tez zamanda sağlıkla kavuş inşallah oğluna allah analı babalı büyütsün 🙏🏼😍
DidemYldrm yaa Allah bağışlasın size çok şaşırdım takip ediyordum sizi inşallah bi an önce kucağınıza da alırsınız kaç kilo doğdu acaba
Çok şaşırdım Allah size bagıslasın saglıklı sıhhatli kucagnza alıp evinize donmeyi nasip etsin rabbim 😍😇❤️
DidemYldrm hayirli olsun insallah saglikla evinize getirirsiniz.. kac kg dogdu oglun
DidemYldrm sizi hatirliyorum günü gününe ayniydi gebeligimiz. Sasirdim dogum yapmis oldugunuzu gorunce. Iyi oldugunuza sevindim. Bende de enfeksiyon vardi suan iyi seyrediyor. Ama sizin dogum yaptiginizi duyunca bi telaslandim☺ haftaya memleketime gidecegim ucak yolculugu yapacagim insallah gitmeden dogurmam diye gecti icimden.
DidemYldrm Allah analı babalı büyütsün çok sevindim kavuşmana inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşurr 🙏🏻
DidemYldrm hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah bir sorum olacaktı enfekyon varmış ya fark etmedin mi akıntı falan olmadı mı? Birde kanama olunca mı doktora gittin tek şikayetin kanamamıydı
DidemYldrm inshAllah bir an önce evinize gidersin canm oglushunla💖😍
DidemYldrm geçmiş olsun canım haftalarımız aynıydı seninle bi çok postta da konuşmuştuk hazırlıklar vs hakkında hayırlısı böyleymiş inşallah tez zamanda kucağına alırsın bebeğini 😌
Senin mesajlarını ben de hep okurdum çok şaşırdım birden görünce Allah’ın takdiri demek ki o an doğması gerekiyormuş bebişin. İnşaAllah bir an önce sağlıkla bebeğini kucağına alır evine götürürsün. Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım Allah size bağışlasın 💖
Susamtanesii kanamam yoktu ilk gittiğimde sancım vardı sancı ile gittim hiç fark etmedim enfeksiyon olduğunu canım diyorum ya herşey bir anda oldu 3 gün durdurmaya çalıştılar nişanım da gelince birde 3 cm açılma olunca Doğuma aldılar
DnHazrlklar amin canım benim oğlan aceleci çıktı Rabbim herkesin evladını sağlık versin
DidemYldrm amin canım 🌸
DidemYldrm Canım Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip etsin. Bebeğinin çıkmasını beklediğin günlerde sabır versin. İnşAllah çabucak iyileşir yavrun
DidemYldrm kanamam vardı yazmışsın ya canım postta, o yüzden kanama ile mi gittin dedim benim de 3 gündür karnım ağrıdı doktor kontrolüm geçtiğimiz cuma günüydü bağırsak ağrılarıdır dedi ve parol verdi birde enfeksiyon olduğu için antibiyotik verdi çok fazla akıntı var bende 29.haftadayım
DidemYldrm hep görüyordm postlar da yorumlarını felan, bebegini kavuşmana çok sevindim, bebişin daha fazla dayanamamış bian önce onu kollarına alabilmen için minik bi süpriz yapmış, saglıgı sıhhati yerinde olur inşalah tez zamanda evin yolunu tutarsınız 😊 senin de dogum hikayeni görmek güzeldi, birçok kişiye iyi kötü emegn geçmiştir...
Susamtanesii kanamam Doğuma 5 saat kala başladı kuzum