DidemYldrm İnan bende bikaç gündür göremedim kesin bişey var dedim. Sürekli yorumlarda denk gelen bi bayan daha vardı tesettürlü o da Doğum yapmış 👼🏼 Hayırlısı böyleymiş demekki kilosunu tamamlasın sağ sağlim evinize geçin inşallah tez zamanda 🙏 artık fırsat bulup girdikçe önerilerini yazarsın 🤰🏻👼🏼😇
Erken Doğum hikayem 😍
[silindi]
DidemYldrm aklımdan geçtin hiç postlarda göremedim seni acaba dedim. İnşallah sağlıkla beraber çıkarsınız hastaneden canını sıkma atlatırsınız bunu da 🙏
DidemYldrm Bnde erken Doğum yaptım canım suyum gelmesiyle gerçekten de çok güzel bi duygu ☺️ Bebegin kaç kilo geldi biz 37 haftalıktık 2800 geldik
DidemYldrm aynen öyle doğru zaman hayırlı zaman buymuş demekki 🙏🏻
Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüsün canım 🙏🏻
DidemYldrm Yaa inanamıyorum,inan bir kaç gündür gözlerim seni arıyordu çok aktiftin göremeyince birşey mi oldu acaba diye düşünmüştüm.İdrar yollarından mı enfeksiyon kaptınız? Gün sayıyordun hep sezaryen için cidden şok oldum.Rabbim sağlıkla tez vakitte bebeğini kucağına alıp evinize gitmeyi nasip etsin🤲🏻
DidemYldrm canım çok geçmiş olsun.ben de seni sezaryen doğum postundan hatırlıyorum.aynı haftalardaydık şok oldum okuyunca.Rabbim sağlıkla evinize dönmeyi nasib etsin🙏🏻 Hiç belirti varmıydı peki kanama dışında
DidemYldrm
Aa canın benim aramızda 2 gün vardı seninle.. hayırlı olsun erken gelmiş kuzun..Rabbim biran önce sana kavuştırsun..
Aa canın benim aramızda 2 gün vardı seninle.. hayırlı olsun erken gelmiş kuzun..Rabbim biran önce sana kavuştırsun..
DidemYldrm Çok geçmiş olsun... Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin
DidemYldrm geçmiş oldun canîm benim Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yanına almayı nasip etsin 😇🙏🏼
DidemYldrm hadi hayırlısı canım tekrar gözün aydın olsun
DidemYldrm çok geçmiş olsun çok şükür ki ikinizde iyisiniz rabbim en kısa zamanda evinize geçmeyi nasip etsin.
DidemYldrm Allah kolaylaştırsın bu süreci enfeksiyonu neden kaptınız
DidemYldrm insallah cok cabuk tarafindan bebegini kucagina alirsin butun dualarim sizinle allah saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah
DidemYldrm hayırlı olsun canım.sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım🙏
Kubraoguzhan herşeyden olabilir dedi doktor
DidemYldrm Allah saglikli bi sekilde bebeginize kavustursun insallah. Kac kg dogdu acaba bebeginiz
Kubraoguzhan herşeyden olabilir dedi doktor canım
Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻 Allah bir an önce sağlıkla evinize kavuşmayı nasip etsin💕
DidemYldrm çok şaşırdım.Aramızda 3 gün var.Allah bebeğinin sağlığını versin🙏🏻 Gözünüz aydın.