DidemYldrm İnan bende bikaç gündür göremedim kesin bişey var dedim. Sürekli yorumlarda denk gelen bi bayan daha vardı tesettürlü o da Doğum yapmış 👼🏼 Hayırlısı böyleymiş demekki kilosunu tamamlasın sağ sağlim evinize geçin inşallah tez zamanda 🙏 artık fırsat bulup girdikçe önerilerini yazarsın 🤰🏻👼🏼😇
  • [silindi]

DidemYldrm aklımdan geçtin hiç postlarda göremedim seni acaba dedim. İnşallah sağlıkla beraber çıkarsınız hastaneden canını sıkma atlatırsınız bunu da 🙏
DidemYldrm Bnde erken Doğum yaptım canım suyum gelmesiyle gerçekten de çok güzel bi duygu ☺️ Bebegin kaç kilo geldi biz 37 haftalıktık 2800 geldik
    Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüsün canım 🙏🏻
    DidemYldrm Yaa inanamıyorum,inan bir kaç gündür gözlerim seni arıyordu çok aktiftin göremeyince birşey mi oldu acaba diye düşünmüştüm.İdrar yollarından mı enfeksiyon kaptınız? Gün sayıyordun hep sezaryen için cidden şok oldum.Rabbim sağlıkla tez vakitte bebeğini kucağına alıp evinize gitmeyi nasip etsin🤲🏻
    DidemYldrm canım çok geçmiş olsun.ben de seni sezaryen doğum postundan hatırlıyorum.aynı haftalardaydık şok oldum okuyunca.Rabbim sağlıkla evinize dönmeyi nasib etsin🙏🏻 Hiç belirti varmıydı peki kanama dışında
    DidemYldrm
    Aa canın benim aramızda 2 gün vardı seninle.. hayırlı olsun erken gelmiş kuzun..Rabbim biran önce sana kavuştırsun..
    Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻 Allah bir an önce sağlıkla evinize kavuşmayı nasip etsin💕
    DidemYldrm çok şaşırdım.Aramızda 3 gün var.Allah bebeğinin sağlığını versin🙏🏻 Gözünüz aydın.