Bfduam Canannakdeniz olsun hiç canını sıkma bi dahaki aya inş. Bat aynıydık senle, erken olmuşsun bir hafta, böyle olur muydu hep?
Canannakdeniz umudumvar2 normal döngümü göre erken evet ama 2 aydır döngüm 28 sürüyor normalde değişiyordu hep 32 34 35 36 37 45 47 falan şimdi iki aydır 27 28 oluyor umarım düzene giriyodur hep böyle olur olucaksam eğer 🙏
Anneolmak38 Canannakdeniz Canannakdeniz Adetin düzensizse hayıt suyu kesinlikle alıp kullanmalısın eğer aklında olursa almak istersen sana nerden aldığımı linkini atarım hormonlarınıda dengeliyor. Benim fsh lh tavandı hepsi hayıt suyu içtiğim ay hepsi de düştü adetimde düzeni girdi çok şükür o ay hamile kaldım ama maalesef düşük oldu. Ablamda kullandı oda şu an 6 aylık hamile ilk kullandıgımda faydasını görmemek beni cok korkuttu ama denildiği kadar varmış :) Bu arada hayıt suyunu kullanırken inofolic combi de kullanmıstım onuda yazayım :)
Canannakdeniz Bfduam canim normalde benimki günü gününü tutmuyo normalde 32 36 37 45 47 değişiyor düşükten sonra 12 20 günde bi olmaya başladım sonra 2 aydirda 27 28 günde okuyorum 4 5 ay önce düşük yapmıştım 6 haftalıkken umarım düzene girmiyodur tabi inş bidaha adet olmam ama olursada 27 28 günler olmayı isterim inşallah düzene giriyordur
Ceylan123456 Kızlar 5 gün önce yumurtlamı değerlendirdik adetime 7 gün var ama birden yüzüm sivilcilendi kasık ağrım var birden bi ağrı giriyor bide biraz halsizlik bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi
Ceylan123456 Bfduam o zaman adet belirtisidir kuzum göğüs ağrısı falan yok 21 inde adet günüm erken başladı demek ki belirtiler
Canannakdeniz Anneolmak38 teşekkürler bilgi için soğan kürü falan duymuştum bende hem adeti duzenliyomus hem hamile kalmayı kolaylastiriyomus vs ama adet söktürücü özelliği varmış düzenim iyice bozulur diye birsey kullanmıyorum ben korkumdan şahsen
Bfduam Anneolmak38 inofolik üç ay içtim ben, hayır tohumuda on gün falan. Sen ne kadar kullandın ikisininde? “ilk kullandığım da faydasını görmedim” dediğine göre bir aydan fazladır diye düşündüm. ve hayıt tohumundan daha mı etkili suyu?
Bfduam Canannakdeniz Dr bu durumu biliyorsa sıkıntı yok inş. Geçmiş olsun düşük içinde. İnş bi dahaki sağlıkla ilerler, hepsi aynı olmaz ümidini canlı tut.
Ceylan123456 Benim adet döngüm 20 21 gün 6 gün önce yumurtlamamı değerlendirdim sadece adetime 7 gün var hamilelik varsa bu kadar erken belli olur mu yardımcı olabilirmisiniz