TunarinAnnesi Zeyna27 bende dün kasık batması vardi bugün bel ağrisi aşiri krem beyaz akıntım var. Bakalım inşAllah Orucum bugün Bu mübarek Recep ayında sevinelim Ramazana Hamile girelim inşAllah 🥰🤲
Ceylan123456 Zeyna27 benimde 21 i sadece yumurtlamayı değerlendirebildik bu ayda olmucak gibi ama yumurtlama çatlama geçti yüzüm sivilcelendi anlamıyorum🤷🏻♀️
Aslina Zeyna27 benimde 20 Şubat. 3 ay önce kürtaj oldum bu ay korunmayı bıraktık. Yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik. Bugün test yaptım negatif. Bugüne kadar bi sürü belirti vardı bende ama psikolojikmiş negatif testi görünce hiç bir şey kalmadı 😔
whitedream Aslina canım geç döllenme de olabilir bozma morelini biraz daha bekle kan verirsin insan hamile gibi hissediyo psikolojik olarak kendini hazırladığın için
Minikanneee Benimde 15 Şubat yani yarın adet günüm 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım ama çıkmadı 2 gündür özellikle sol kasığımda batma ve hafiften ağrı var bugün tekrar test yapıcaktım ama hafta sonu diye test alamadım bakalım yarın öğrenicez :)