Bfduam Canannakdeniz Dr bu durumu biliyorsa sıkıntı yok inş. Geçmiş olsun düşük içinde. İnş bi dahaki sağlıkla ilerler, hepsi aynı olmaz ümidini canlı tut.
Saribebek Zeyna27 21 Şubat benimki de beklemedeyim. Ben 21 günde bir adet oluyorum. Belirtilerin var mı peki
Ceylan123456 Saribebek bende senin gibi 21 günde adet oluyor canım değerlendirmeden ne kadar süre sonra belli oluyor bilgin var mı
Bfduam Anneolmak38 inofolik üç ay içtim ben, hayır tohumuda on gün falan. Sen ne kadar kullandın ikisininde? “ilk kullandığım da faydasını görmedim” dediğine göre bir aydan fazladır diye düşündüm. ve hayıt tohumundan daha mı etkili suyu?
Anneolmak38 Bfduam Hayıt tohumu suyu daha etkili evet 1 ay kullandım inofolic combiyle beraber ertesi aya hamile kaldım.Düşükle sonuçlandı o aylar çalışıyordum ağır işte. 2 ay önce de sadece inofolic kullandım adet günüme 2 hafta vardı 2 hafta önceden adet oldum niye öyle oldu hala anlamıs değilim
Zeyna27 Anneolmak38 üzüldüm ama umudunu kaybetme canım inşallah diğer aya bende adet günümü bekliyorum ama hiçbir belirti bişey yok yok gibi inşallah herşey istediğimiz gibi olur