Melek_moms Beyzabuglem caniiim bende 1 mart istiyorum doktor inşallah verir ya ama bebişim çok mu küçük olur acaba ya
Melek_moms Duruaslan canım çok dikkat et çok fazla beklemek beni ürküten bisi ben daha fazla bekliyemezdim heralde valla bravo
Duruaslan Melek_moms perşembe günü sezaryen tarihi alacaktım doktorumun annesi vefat etti haftaya çarşambaya kaldı
gulsahgursoy Melek_moms Normal doğumu çok istiyorum. 4 gün önce de çatı muayenesi oldum. Doktorum normal doğum için uygun olduğunu söyledi🤲🏻😌
Duruaslan Melek_moms büyük ihtimal sezaryen ama normal doğuma da hiç bi engel yokmuş ama ben çatı muayenesinde kendimi kastığım için normal yapamayacağımı söyledi
Beyzabuglem Melek_moms verir bence gelişimi iyiyse önden gidiyorsa benim adet tarihide 14 marta geliyo ama 1 ne gün verdi
Aysegul1612 Melek_moms gece 12 den sonra 37 hafta olcak çok heyecanlıyım 38+4 de planlı sezeryan olcak 25 şubat perşembe günü inşallah
Arasmom2021 Aysegul1612 benimki 39dan önce almıyor keşke bizide alsa sat ne zaman aynı galiba günlerimiz