Melek_moms Kaç gün kaldı kızlar .. Size de zaman geçmiyor mu . . Artık kucaklamak istiyorum inşallah bebeğimi biz 36+3 olduk .. sizlerde durum ne 🤰
birprensesvebirprensannesi Melek_moms Bitmiş bile sizinki 🙈 148 Bizim yol uzun ikili rakamlara dusemedik bile daha 🤷
Sermec27 Melek_moms adet tarihine göre 138 ama 117 sezeryan ve blraz riskli bir hamile oldugum için 3 hafta kadar önce alınacak 🥰
Melek_moms birprensesvebirprensannesi canım oralar su gibi geçiyor inan bana daha geçen gün 130 lardaydim … Ama şu son 3 hafta geçmek bilmiyor daha 2 haftadan fazla var ya
Melek_moms birprensesvebirprensannesi canım oralar su gibi geçiyor inan bana daha geçen gün 130 lardaydim … Ama şu son 3 hafta geçmek bilmiyor daha 2 haftadan fazla var ya
kadriye25 Sermec27 yaa bunu doktor şimdiden belirledi mi acaba benimkiler 32 den sonra karar verecez dediler. 1 kaybım var 32. haftalık O haftanın geçmesini bekliyorlar diye düşünmeye başladım 🤔
birprensesvebirprensannesi Melek_moms Biliyorum canım son günler daha zor geçiyor ama ilk günlerde zor geçiyor ya sayılı gün geçmiyor 🙈
Ezgi2020 Melek_moms normal istiyorum canım bakalım şimdilik herşey normal dogumda normal olur dedi doktor, bugun nst ye girdim agrılar baslamıs dedi doktor ama ben henüz hissetmiyorum bisey
Melek_moms Beyzabuglem caniiim bende 1 mart istiyorum doktor inşallah verir ya ama bebişim çok mu küçük olur acaba ya
Melek_moms Beyzabuglem caniiim bende 1 mart istiyorum doktor inşallah verir ya ama bebişim çok mu küçük olur acaba ya
Pbalkayaa Emirikoo benimde 39+3 ve tık yok alttan zorluyor ama o kadar devamı gelmiyor sancı falan yok. Hastaneye gittin mi peki
Beyzabuglem Melek_moms verir bence gelişimi iyiyse önden gidiyorsa benim adet tarihide 14 marta geliyo ama 1 ne gün verdi