Arasmom2021 Aysegul1612 benimki 39dan önce almıyor keşke bizide alsa sat ne zaman aynı galiba günlerimiz
Aysegul1612 Arasmom2021 Sabah 8 de hastanede olun dedi doktor benmde 39 bekliyelim dedi ama bebeğim aşağıda dedi daha erkende olbilr yani sancı falan olursa o kadarda beklmeyebilrz sağlıkla doğuralım inşallah
birprensesvebirprensannesi Melek_moms Biliyorum canım son günler daha zor geçiyor ama ilk günlerde zor geçiyor ya sayılı gün geçmiyor 🙈
kadriye25 Sermec27 yaa bunu doktor şimdiden belirledi mi acaba benimkiler 32 den sonra karar verecez dediler. 1 kaybım var 32. haftalık O haftanın geçmesini bekliyorlar diye düşünmeye başladım 🤔
Sermec27 kadriye25 benim 2 kaybım var canım 11 ay önce oğlumu kaybettim doguma 2 hafta kala karnımda melek oldu oğlum zaten sezeryan olmuştum bir de böyle bir riskim olunca doktor cok bekletmekte istemiyor o yüzden dogum zamanı şimdiden belli
kadriye25 Sermec27 anladım seninle hikâyelerimiz aynı hemen hemen 🥺 Rabbim bu bebişleri sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🤲🤲
kadriye25 Sermec27 âmin amin uygulamaya göre 127 günümüz var bu akşam Rabbim izin verirse 22 olacaz 🥰🧿
Sermec27 kadriye25 Allah sabredenlerle beraberdir kardeşim Rabbime sıgın duanı düşürme dilinden rabbim tamamlasın bizi inşallah bu sefer 🤲 🥰
Elifyali Melek_moms son 18 🥰rabbim hayırlısı ile saglikla kucagimizq almayi nasip etsin cümlemize inşallah 🙏 son gunler heycanli bir bekleyis ufaktan yalancı sancilar basladi ama… Uyku desen zaten zor… Aksm cok zor uyumak