Ec0709 busranurkahraman valla ben arifoğlundan aldım gayet iyi gidiyordu memnundum 37.haftaya kadar hiiiç çatlağım yoktu. 37. Haftada çatladı göbek deliğimin orası düzenli kullanmama rağmen😂 artık bilemiyorum hayırlısı 38. Haftadayım insallah catlamam daha😂
Mom726272 Serendipity aynen ben hamieliğimin başından beri bebek yağı kullandım nemli tuttum ama gene çatladı genetik bence
Melegimveben busranurkahraman lierac kullandım ilk hamileliğimde ve hiç çatlağım olmadı 2. de aynı şekilde kullandım ama bu sefer çatladım😩
Nhlady busranurkahraman Ben mustelanin catlak yagini kullaniyordum ama sivilcelenme yapti bende simdide Dead Sea Magik diye bir catlak kremi kullaniyorum simdilik memnunum bakalim sonunda nolucak
Deryanneadayi Esmualla merhaba tekrardan 😊 sordum limon kabuklarını bir kavanoza koyup üzerine alacağı kadar zeytin yağı koyuyor ve ağzını sıkıca kapatıyor bir yıl hava almadan kalıyor üç ay da yeter dedi ama bizimki bi yıldır açılmamış bir kavanozdu 😊
Ciftekumrular busranurkahraman dermaderm çatlak kremi içeriğinde gerekli yağlar var fiyatı da çok uygun önceki hamileliğimde de kullandım çatlak oluşmadı. Bunda da kullanıyorum 25 haftalığız
Dgunduzalp busranurkahraman ben mustelanın yağını kullanıyorum göbek ve belime 🤗 bacaklarıma himalayanın bebek yağını sürüyorum şuan 20 haftalık ilerde çatlar mıyım bi fikrim yok 🥲🙈
Kbra290329 zerana zerana 4.aydan itibaren çok minikte olsa karın çıkıyor😂 genelde çatlak kremlerini 4.ay da başlanması öneriliyor bnm 5 bitti 6.ay içerisindeyim ve bu ay karnım baya belirgenleşti. Tabi krem kullanmak tercih meselesi
Elaoznur busranurkahraman ilk bebeğimde 4. Aydan itibaren lierac kullandım yüzey genişleyince krem kullanmak zor oldu biooil yağ kullandım hiç çatlağım olmadı ikincide de bunlara devam etmeyi düşünüyorum 😊
hazal1991 busranurkahraman lierac kullanıyordum 30 haftada çatlamaya başladım dün de aloe Vera, Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı karıştırdım krem olarak onu kullanacağım bakalım neler olacak 😅🤗
Gkemine busranurkahraman mustela ve dalin yağını kullanıyorum bir gün onu bir gün diğerini hiç kaşıntı bile olmadı daha memnunum 28 haftalığım.
Tugceonur busranurkahraman 33 haftadayız leirac bebek yağı hindistan cevizi yağı hiç birşeyin faydası yok çatladım 🙋🏻♀️ vücut genetiği ile alakalı