2baby1cat Ben lierac kullandım piyasadaki en iyi çatlak kremi bu ama benim yine de çatlaklarım oldu. Doktorum bunun tamamen cilt yapısına genetiğe bağlı olduğunu söyledi yani cildin esnek değilse her türlü çatlıyo kullanmak belki biraz daha azaltabilir
tanyeli busranurkahraman Ayımdan itibaren Madecassol her gece yatmadan sürüyorum. Bazen sabahları ve banyodan sonrada bebek yağı sürüyorum 26. Haftamdayım çatlağım yok 🤞🏻
kralannesi Hep 100 küsur liralık kremlere bakıyordum doktorum badem yağı önerdi kıllanma yapıyor diyenler oldu tereddüt ettim ama aldım 33+6yım ne kıllanma var ne çatlak🤲
_eesi busranurkahraman Canım inan bana dünya para verip mustelanın hem kremini hem yağını aldım.. Hindistanceviziyağı da kullandım. Sabah akşam düzenli özellikle duştan sonra bolca masaj yaptım.. Ama son ay çatladım ve giderek de artıyor çatlaklarım.. Kesinlikle iç karınla ve genle alakalı bir durum.. O yüzden çok kafanıza takmayın
_eesi busranurkahraman 8.ay itibari ile çatlaklar başlıyor. O yüzden şu kadar haftalığım çatlamadım diyenleri pek dikkate alma en çok ben kafama taktım ne gerekiyorsa yaptım. Ama doktorum da dedi genetik ve iç karınla alakalı bir durum
iremelif Haftadayım hamileliğin en başından beri önemler alıyorum . İlk başka biooil kullandım ilk başlar için yeterli ama ilerledikçe zayıf kalıyor bence daha sonra badgere geçtim çok çok güzeldi keşke hep onunla devam etseydim hem nem tutuyor hem de gerginliği alıyor bence sonra hindsitancevizi yağı bitirdim ve şimdi se lierac jel kullanıyorum bu da bitmek üzere son haftalar için tekrar Hindistan cevizi yağı veya badger almayı düşünüyorum kalçamda çok minik bi kaç çizgi dışında bişey olmadı çok şükür. Bir de bol bol su içiyorum ve annemle ablam da çok çatlak yok genetik de önemliymiş yani 💕
Aysebyrm12 busranurkahraman bio-oil kullanıyorum 24 haftalığım 2 aydır kullanıyorum nemlendirmesinden gayet memnunum bazen duştan sonra bebe yağı sürüyorum ıslakken oda çok iyi nemlendiriyor ikisindende memnun kaldım 👍🏻
[silindi] busranurkahraman 3.ayımdan beri lierac kullanıyorum. 3.kutudayım ve sıfır çatlak. 34.haftamdayım umarım çatlamam. Çatlaklarıma bakıp mutlu oluyorum edebiyatı yapanlardan olamayacağım hiç. Çatlamak istemiyorum umarım çatlamam 🙏
Hasret_ busranurkahraman o vücutla alakalı aklıma gelince nıvea losyon yada bebe yağ sürdüm 37 deyım h çatlağım olmadı
Civcivim_annesi Merhaba ilk hamileliğimde önce mustela kullandım 5. Aydan itibaren lierac kullandım.20 kilo almama rağmen karnımda hiç çatlağım olmadı şimdi de lierac kullanacağım kesinlikle tavsiye ederim👌🏻
Brcburcu 37+3 bol su ve hergun yürüyüş 37+3 haftalık olduk 6. Ay sonrası hergun liearac kullanıyorum.32 sonrası sabah akşam günde iki kez kullanmaya başladım . Çok şükür şuan için bir sıkıntı yok 😁
1prensesgeliyor busranurkahraman doktor bugün yazdı ama özel mis devlet karsilamiyor dedi. Eczaneler kapalı olunca alamadim. Pazartesi resmini atarim
Esekoldurengunes haftadayım, bu zamana kadar kadar çatlak oluşmaması adına bol su içmekten başka hiçbir çabam olmadı ve maşallah diyeyim hiç çatlağım yok şu ana kadar. Ki çatlağa da meyilli bir cildim var halbuki, gebelik öncesi dönemde ani kilo alıp verme ile diz kapağı arkası ve kalçalarımda çatlaklar oluşmuştu. Ama ben gebelik öncesi pek su içen biri değildim, aklıma gelirse günde 1 bardak su içiyordum. Şu an çok su içiyorum. Çatlak oluşmaması için de karnım epey büyümeye başladığı için daha dün akşam bebe yağına başladım. İnşallah çatlak oluşmadan bu süreç biter 😊🤲