busranurkahraman 33.haftamdayim catlagim hic olmadi 24.haftada karnim cikmaya baslamisti o zamandan beri doktorun onerisiyle hindistan cevizi yagi kullaniyorum ama bazi kisilerde ne kullanilirsa kullanilsin catlak oluyormus. Bol su ile destekleyebilirsiniz onemli olan birden degil azar azar kilo alip, gobek bolgesini nemli tutmak

Bebe yağı ile başladım doktor tavsiyesi ile lierac çatlak kremi aldım dönüşümlü kullanıyorum nemli tutmak önemli olan kuru olursa cildin pul pul dökülüyor gerildikce zaten cnm 👼

1. Haftama gireceğim şuan için çatlağım yok. Vücut yapım çatlağa meyillidir. Badger belly butter kullanıyorum şimdilik memnunum.

busranurkahraman ben ilk hamileligimde sadece vazelin sürdüm karnıma başka hiç bisey kullanmadık ki zaten benim karnım çok aşırı büyümedi ve karnım nezaman kadınsa ozaman sürerdim vazelini herzaman sürmezdim ama hiç çatlağım olmadi dua ikinci hamileliğim yine vazelin kullanacam

Ben dalinin bebek yağnı kullanıyorum arada mustelanın anneler için özel kremini kullanıyorm şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı 5.ayımızı bitirdik😇

Bio oil, badem ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanıyorum 20. Haftadayım oldukça kilo da almama rağmen karnım eskisinden de pürüzsüz oldu daha önce ergenlik döneminden kalan sürekli kilo alıp vermemden kaynaklanan basenlerimdeki çatlaklarda oldukça azaldı .

busranurkahraman 26. Haftama girdim hiç çatlagım yok insallahra olmaz . Lierac , mustela çatşak öncesi yagı ve kantaron yagı kullanıyorum . Günde 2 kez uygulama yapıyorum. 🙏🏻

Bio oil kullanıyorum 23 hafta suan sıkıntı yok erken de zaten sonra nasıl olur bilmiyorum