Eceee7 gozde_arel telefonunuz samsung ise kendi uygulamasi var ücretsiz veya bileklikte alabilirsiniz bende haftasonu evin icinde yuruyrm hic hareket etmemekten iyidir bence
Bittercikolataa Ben hep telefon sayacına basıp hem yürüyemiyorum başım dönüyor 🤣 o yuzden bende kendim sayıyorum amannn 🤣
gozde_arel Minnakbabyko 35 oldum artık başladım günde 30 taneyle başladım ve 4 hurmayla. Ama 1 hafta sonra artıracağım
Beyzan gozde_arel bence harika bir şey yapıyorsun bahane yok demişsin kendi kendine. Süper bir şey yapıyorsun doğuma kadar devam ✌️ su gibi kolay bir doğumun olur inşallah 😌
gozde_arel Beyzan hepimizin inşallah bu arada şu dediniz de su alışkanlığım yok diye içtiğimi yazdım hep şimdi maşallah susuz duramıyorum 😀 demekki işte yaramis
NAZ2333 gozde_arel yaw yapilir cunku bende yapiyorm🤣🤣canm disarda farkli mi yuruyoruz ayaklar ayni yol farkli🤣🤣yürü gitsin
34_21_23 gozde_arel 90 m2 evim var iki adım atınca evin diğer ucuna varıyorum 😂😂😂 istesemde evde yürüyemem 🙊
NAZ2333 34_21_23 bizim 3+1kqyinvalidemle oturuyorm salon mutfak kizimin odasi benim oda kaynanmin odasi oo gezilcek cok yer var🤣her sey oğluşum icin💙