hmasahin gozde_arel Squat için uzmanlar uyarı yapıyor; “doktorunuz bebek başı kanala girdi demeden yapmayın, bebeği yanlış yönlendirirsiniz, erken doğumu tetiklersiniz” diyorlar. Ben de bilinçsizce başlamıştım, araştırıp öğrenince bıraktım. Bilginiz olsun ❤️
gozde_arel hmasahin canım yavaştan başlıyorum ben iliskide olmadığı için sürekli egzersiz yapıyorum. Squati doktora sormadım ama zorlamadan yapıyorum
NAZ2333 34_21_23 bizim 3+1kqyinvalidemle oturuyorm salon mutfak kizimin odasi benim oda kaynanmin odasi oo gezilcek cok yer var🤣her sey oğluşum icin💙
34_21_23 NAZ2333 😀😂😀 maşallah 😂 benimde annemin evi 4+1 her oda da düğün salonu gibi bir odadan bir odaya giderken yoruluyor insan bi yandan bu günlerde işe yarıyor 😂
Meltemmkbs gozde_arel adım sayar diye bi uygulama var yeşil böyle üzerinde yürüyen adam figürü var o ücretsiz onu yükleyin bende onu kullanıyorum çok işe yarıyor ama ben maske takıp yürüyorum mecbur zaten çalışıyorum da gün içinde de yürğyorum
Efsane01 gozde_arel ben de evde yürüyorum adım sayar diye bi program var hem ücretsiz hem de doğru sayıyor deneyin isterseniz
Ozbu41bug gozde_arel sguat nasi yapiyosunuz onwrebileceginiz site varmi bende yapmak.istitorum gecmi kaldim bilmiyorum ama 36+6 olduk
gozde_arel Ozbu41bug hayır erken bile sayılır benim için. Ama yapmak istiyorum ve yapıyorum canım zaten bir kere baksan youtubeden sonra izlemeden yaparsın kendin. Ilk başlarken günde 30 kez yaptım şimdi arttiriyorum
Meltemmkbs Ozbu41bug hamilelikte squat hareketi yazın YouTube bir sürü çıkar ayaklarınız omuz genişliğinde açık olacak harketin temeli sanki klozete oturur gibi yapıyorsunuz hafif eğilip kalkıyorsunuz kendinizi çok zorlamadan yada koltuğa doğru gidin ayaklarınız yine açık olsun koltuğa oturup kalkmak gibi düşünün oturmadan kalkın hareket bu şekilde canım