Mlkkhv EmineSagir özel oda imkanı her zaman olmayabiliyor maalesef ben de yeni doğum yaptıktan sonra 3 kişi ile aynı odayı paylaşmak istemem o yüzden üniversiteye devam etmeme kararı aldım
EmineSagir Mlkkhv tabbiki aynen hele ki şu dönemde kimse istemez ama önceden özel oda istediğin zaman olabilir tabi doktorda önemli
Demir06 Crnasm2611- merhaba bende şehir hastanesinde dr esra yaprak a gitmiştim ama daha iyisini bulabilirmiyim arayışındayım sefa inceye randevu aldım bu doktorları biliyor musunuz
maria12 Demir06 ben Berna hanım ile sibel Ejder e gittim. Sibel hanım mükemmel bir doktor tavsiye ederim. Gidince sizde anlarsınız neden memnun kaldığımı ☺️
Crnasm2611- Demir06 ben 13. Haftalıkken acil yatırıldım hastaneye sefa bey vardı nöbette o ilgilendi fena değil ama çokta bilemiyorum sadece nöbette o olduğu için vizite çıkınca geliyordu genel muayeneleri nasıldır bilmiyorum açıkcası
maria12 Demir06 bu arada yanlış yazmışım Berna değil Özlem hanıma gittim. Şimdi Berna hanıma randevu aldım. Bütün doktorları deniyorum 😂
maria12 Demir06 randevu bulamadım. Berna hanıma aldım. Bir dahakine ona almaya çalışcam erkenden bakıp ☺️
ys2021 EmineSagir üniversite de Ömer beye gidiyorum özel memnunum sağolsun ilgili ve her sorunuza cvp veriyor buharada Hümeyra hanıma gittim memnun kalmadım onu asla tavsiye etmem.
Piraye2021 ys2021 neden memnun kalmadığınızı öğrenebilir miyim? Bana da onu tavsiye etmişlerdi olumsuz değerlendirmeler de çok önemli oluyor.
Demir06 maria12 şuan sistemde sıkıntı var hiç randevu görünmüyor zaten bir dahakine bende ona almaya çalışayım
kadriye25 Buharada bünyamin börekçi var başlarda ilgiliydi ama sanki bozdu gibi şimdilerde. Üniversite de Ragıp Atakan a gittim memnun kaldım baya ilgilendi. Ama hastaneler çok kalabalık özel devlet fark etmemeye başladı
Kubra-kurt-aksoy kadriye25 Atakan hocanın özel muayenesi mi var aceba bende ona gitmeyi düşünüyorum Erzurum da nerede aceba tarif ederseniz sevinirim.
maria12 Demir06 evet baktım hiç kimse çıkmıyor ama sabah erken giderseniz de çok sıra olmuyor 9 buçuk gibi
Nasippp Fatom ben gidiyorum iyi doktor güzel yüzlü sorduğun sorulara cevap veriyor iyi yani Erzurum da en iyisini arıyorsan yok en iyisi
2prensannesl EmineSagir metin beye de gittim ama devamlı kontrol olduğum doktor buharada hümeyra hanım kendisi gayet ilgili güler yüzlü bir doktor bu uygulamada olumlu olumsuz çok şey duydum hümeyra hanımla ilgili ama yinede ondan vazgeçemedim nasipse onunla doğumumu düşünüyorum
phdmom 2prensannesl sizi tedirgin etmek istemem ama eğer kendi canınız ve bebeğinizin canını düşünüyorsanız Hümeyra denen doktora selam bile vermeyin. Allah onu bildiği giib yapsın