2prensannesl ben hamileliğimin son 3 haftasına kadar ona gittim ve Allah razı olsun Metin bey kurtardı beni kendisinden yoksa bebeğimi prematüre doğrurtup küveze alacaktı. Bana bebeğimin gelişiminin durduğunu acilen sezaryene alınmam gerektiğini söyledi şoka uğradım ne demek gelişimi durdu bi anda mı belli olur böyle bir şey hemen ciğer geliştirici iğne verdi sabaha aç gel alalım dedi daha 34 haftalıktı bebeğim. Ben de başka bşr doktora daha danışmak istediğimden Metin beye gittim kendisi şu an için böyle bir şey olmadığını iğneyi de vurdurmamın gereksiz olacağını söyledi. Onun dediği gibi de oldu. Hümeyraya kalsa benim bebeğim 2 kilo bile doğamazdı sürekli bebeğin boyunu kilosunu az söylüyor zaten ve bakıp bakıp bir de aşağıdaki ultrasondan bakalım deyip her defasında ona ayrıca para verdiriyordu bana onun bana uyguladığı psikolojik şiddeti size anlatmakla bitiremem her nst sonrası bebeğinin hareketlerini beğenmedim diyordu sürekli hastaneye yatıralım seni diyordu. Ona kalsa benim bebeğim gelişmesi durmuştu ama bebeğimi vaktinde gayet sağlıklı dünyaya getirdim küvöze falan da girmedi. O kadar çok insana aynı şeyi yapmış ki benim çevremden sadece aynı şeyleri yaptığı 4 kişi var. En son geöen hafta arkadaşıma aynı şeyi söylemiş aenin bebeğin gelişmiyor acil sezaryene alalım demiş ve 36 haftalık bebeği almış bebek 1 haftadır yoğun bakımda arkadaşım perişan ve diyor ki bana söylediği kilodan 1 kilo fazlasıyla doğdu bebek boyu da daha uzunmuş. Kendisini cimere şikayet ettim zaten etrafınıza bir sorup soruşturun hümeyranın normal doğum yaptırdığı kimse var mıymış herkesi sezaryene alıyor. O kadar bilgisiz bir kadın ki yüzüne karşı söyledim bunları ve dedim ki başka doktora gittim sizin söylediklerinizi yapma dedi kim diye sordu Metin bey dedim hiçbşr şey diyemedi çünkü kendisi de detaylıda ona yönlendiriyor ve adamın hoca olduğunu biliyor. O kadından Allah bana yaşattıklarını sorsun şimdi kaç anne perişan onun yüzünden bebekleri erkenden alıp kuvöze koyma delisi. Ben de 33te doğurdum diyip duruyor. Benim tansiyonum yükseliyordu bana dedi ki hamilelikte yükselen tansiyona bir şey yapılmaz tek çaresi doğumdur. Metin beye gidince hemen hamilelikte kullanılan tansiyon ilacı verdi bana öyle şey olur mu ne demek dedi ona devam etseydim belki de ölecektim Allah korudu