zohreeeee Ronya23 9.gun yapmistim canm baya belirgindi yani dun ama bugun cok az uzuldum o yuzden yarina hic cikmiycak gittdikce solgunlasiyo
Ronya23 zohreeeee canim keşke 9 da yapmasaydın bak kafan karıştı smdide varmı yok mu belli etmiyor canım
zohreeeee Ronya23 biliyorum canm ama tutamadim kendimi( o yuzden diyorum gittikce siliklesiyorsa yoktur😒
Ronya23 zohreeeee ama normalde silik olsa bile hamilelik var sen direk bence kan testi yap en sağlıklısı
Ronya23 zohreeeee canim valla benim doktorum bana öyle dedi ben sordum ne zaman test yapayım oda dedi 2 hafta sonra ama dedi 10.gunde yapa blrsin varsa çıkar dedi
minikcivcivim Ronya23 https://imgyukle.com/i/LYbJjh kuzum sanki diğerine göre daha mi belirgin çıktı ilk dakika şuan yaptım 🙈🙏
Ronya23 minikcivcivim wayyy süper demek varki çıkmış canm …benmde adet yaklaştığı içinmi acaba karnım ağrıyor çok korkuorm ya
minikcivcivim Ronya23 sen ne zaman test yaptın canim bence normaldir yerlesiyordur canim 🙏korkma hic ❤
Ronya23 minikcivcivim canim bende 14.gunu yaptım ama dr 10 günden itibaren test yapılır dedi büyük ihtimal seninde var inşallah vardır canm benim😘😘inşallah yerlestigi içindir canm 2 kayıptan sonra çok korkiorm
minikcivcivim Ronya23 yaa masallah canim ❤🙏🙏insallah ya inşallah rüya değil-dir ama kaşık ağrım gitti ya 😞sence ben korkmalı miyim